Gilortul Cărbuneşti a mai făcut încă un pas spre salvarea de la retrogradare

Gilortul Târgu Cărbuneşti a mai făcut un pas mare spre salvarea de la retrogradare. După ce etapa trecută Gilortul a trecut la limită de Jiul Petroșani, scor 2-1, elevii lui Alex Stoica au obținut miercuri o nouă victorie acasă, în meciul cu Progresul Ezeriș.

Veniți la Cărbunești să obțină un punct, cărășenii s-au întors acasă cu mâna goală. Băieții lui Dorian Arbănaș au stat foarte bine în teren, dar au amenințat periculos poarta lui Constantinescu doar o singură dată, în prima repriză.

Gorjenii de la Gilortul au avut mai multe ocazii de a deschide scorul imediat după startul partidei prin Dănăricu (2'), Avramescu (6') şi Bucur (38'). Ionuț Gîlcescu (54') a fost cel care a deschis scorul după ce Dănăricu executase o lovitură liberă de pe stânga și atacantul Gilortului a deviat în plasă, pe lângă portarul Birăescu. În ultimul minut de joc din timpul regulamentar, Dănăricu a încercat să îl lobeze, din careu, pe Birăescu, portarul oaspeților a respins mingea în față și, din a doua încercare, Bogdan Dănăricu a trimis cu capul peste Birăescu, în poartă pentru scorul final, 2-0. Cu cele 3 puncte obținute în acest meci Gilortul a acumulat 24 de puncte și şi a urcat pe locul 3 din play-out.

În timp ce Gilortul se poate salva şi matematic cu încă o victorie, cealaltă echipă din această serie care se află la retrogradre, satelitul ACS Viitorul Târgu Jiu ocupă ultimul loc în clasament, loc care duce în Liga 4.

Vizualizări: 795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: