Derby-ul Craiova - FCSB s-ar putea juca cu casa închisă

Universitatea Craiova - FCSB, unul dintre derby-urile palpitante ale finalului de sezon, se va disputa într-o atmosferă irespirabilă. Oltenii și-au propus să umple stadionul, lumea înghesuindu-se să achiziționeze bilete în ultimele zile.

Universitatea Craiova - FCSB se joacă duminică, 8 mai, de la ora 19:30. Din informațiile obținute de GSP.ro, până miercuri dimineață se vânduseră deja 17.500 de bilete. Lor li se adaugă și cei 4.000 de abonați ai clubului, astfel că șansele ca partida să se joace cu casa închisă sunt extrem de ridicate.

Fanii au continuat să cumpere bilete spre seară, iar la ora 18:00 mai erau disponibile 3.300 de bilete. Gazeta Sporturilor susţine că la Craiova se va produce al doilea cel mai rapid sold-out din istorie, după cel reușit în septembrie 2019, tot la un meci cu rivala FCSB.

Suporterii Craiovei pregătesc și o scenografie specială pentru meciul care îi poate menține pe alb-albaștri în cursa pentru titlu.

De partea cealaltă, aproximativ de 1.000 de susținători ai celor de la FCSB vor face deplasarea în Bănie. Ultrașii din Peluza Nord, reveniți în număr mare alături de echipă, și-au anunțat prezența în număr mare la Craiova.

Vizualizări: 434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: