Găman: Felicit suporterii care vin şi ne aplaudă!

Ieșită deja de câteva etape din lupta pentru promovarea în Liga 2, Pandurii a învins marți ocupanta locului secund. Meciul din play-off-ul Seriei a 7-a a Ligii 3 cu CSM Deva s-a încheiat cu scorul de 1-0 acesta fiind încheiat în aplauzele spectatorilor de pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Pandurii a reuşit o victorie la limită în faţa ocupantei locului doi deşi jocul cu CSM Deva a fost dominat clar de gazde. Chiar dacă scorul a fost doar 1-0, ocaziile au fost numeroase iar echipa care a construit şi a atacat continuu a fost Pandurii, jucătorii fiind aplaudaţi la final de spectatorii prezenţi în tribună. Antrenorul Mario Găman a apreciat că jocul din etapa intermediară a fost la discreţia echipei sale, acesta fiind optimist în privinţa viitorului. ”Un succes care a venit după un joc bun, un joc care a fost la discreţia noastră 90 de minute. Am existat doar noi pe teren şi asta ne dă încredere pentru ceea ce vrem să construim în viitor”, a spus Găman după meci, felicitând jucătorii dar şi spectatorii prezenţi în număr destul de mare în tribună: „Vreau să felicit toată echipa și suporterii care vin şi ne aplaudă, deşi trecem prin momente grele şi încă suntem singuri. Sperăm ca prin joc şi rezultate să vină cât mai multă lume la stadion”.

Pandurii ocupă acum locul trei în clasament, fiind la mare distanţă de ocupanta locului doi, CSM Deva, pe care au reuşit să o învingă. }n etapa viitoare gorjenii se vor întâlni din nou cu CSM Reșița, meciul fiind programat sâmbătă 7 mai.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: