Capotă, autoproclamat director. Se dă victimă politică!

Gest greu de înțeles al fostului manager al Spitalului Județean din Târgu Jiu, Gigel Capotă. Acesta a mers la notar pentru a declara că își retractează acordul de voință privind încetarea înainte de termen a contractului de management. Pe 6 noiembrie a semnat Capotă că este de acord cu încetarea contractului, iar pe 15 s-a răzgândit. Surse din spital spun că a fost un întreg iureș toată ziua, Capotă spunând că el este director, deși interimatul este asigurat de directorul Vienescu.

Capotă susține în actul semnat la notar că și-a dat acordul pentru încetarea contractului la presiunea liderilor PSD de la nivel central și județean, dar și a președintelui Consiliului Județean Gorj.

PSD a respins vineri seara acuzațiile, într-un comunicat: „PSD Gorj respinge categoric declarațiile fantasmagorice ale domnului Gigel Gheorghe Capotă. Așa cum ne-am exprimat de nenumărate ori, domnul Gigel Capotă nu este și nici nu a fost membru al PSD. Prin urmare, nici la nivel județean, nici la nivel central, nu puteau fi făcute presiuni din partea liderilor social-democrați, astfel încât domnul Gigel Capotă să semneze ceva împotriva voinței sale. Îl avertizăm pe domnul Gigel Capotă să nu își verse frustrarea aruncând cu noroi în stânga și în dreapta, coincidență sau nu, chiar în timpul desfășurării unei campanii electorale pentru alegerile prezidențiale“.

Capotă mai arată în actul notarial că nu a primit dispoziția de încetare a mandatului de manager, iar în prezent era în situația ilegală de a fi în același timp manager și director financiar. (A.A.)

Vizualizări: 2,998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: