Florescu a rămas fără funcție. Cine urmează!

Fostul prefect de Gorj, Ciprian Florescu, a fost eliberat din funcția de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Decizia luată pe 11 noiembrie a fost publicată în Monitorul Oficial.

După căderea Guvernului Dăncilă, Florescu a anunțat că va trebui să ia cât mai rapid o decizie în privința viitorului său profesional. Cert este că nu va rămâne șomer, fostul prefect amintind că are inclusiv post rezervat în Ministerul Educației, „ocupat prin concurs”, după cum a ținut să precizeze.

Săptămâna trecută și-au mai pierdut funcțiile secretarii de stat Andrei Maioreanu și Mihai Gherghe, dar și secretarul general al Guvernului, Toni Greblă.

Oricum, în teritoriu e mare agitație, după ce premierul Ludovic Orban a promis că va „depesediza” administrația. Șefii de instituții deconcentrate se așteaptă să fie schimbați de pe o zi pe alta. Între timp, astăzi, pe ordinea de zi a ședinței Executivului figurează un proiect de hotărâre privind eliberări/numiri de prefecți și/sau subprefecți.

Vizualizări: 4,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: