Capotă nu are adversar la şefia spitalului

Un singur candidat vânează postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Doar Gigel Capotă, directorul interimar al unităţii medicale, şi-a depus dosarul de candidatură. Acesta a fost declarat „admis”. Va susţine proba scrisă şi va prezenta proiectul de management la începutul lunii august.

Dacă în primăvară, la prima încercare a celor de la Consiliul Judeţean Gorj de a avea un director numit prin concurs la spital s-au înscris trei candidaţi, de această dată doar Gigel Capotă a depus documentaţia necesară. Ceilalţi doi candidaţi, Gheorghe Neaţă şi Adrian Grecu, nu au mai dorit să intre în competiţie. „La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu s-a înscris un singur candidat. Astăzi (n.r. joi) a fost faza de selecţie a dosarelor. A fost afişat şi rezultatul. Domnul Capotă Gigel Gheorghe a fost declarat admis. Urmează să participe la proba scrisă şi prezentarea planului de management”, a anunţat Ionel Dobre, managerul public al Consiliului Judeţean Gorj.

Capotă îşi va susţine planul de management în faţa comisiei pe 9 august. „Examenul va fi în data de 9 august. Pe 13 august vor fi afişate rezultatele, urmând ca pe 14 august să fie depuse contestaţii. Rezultatul final se va afla pe 16 august, iar până la data de 20 august preşedintele de concurs înaintează Consiliului de Administraţie al spitalului procesul-verbal cu rezultatele finale ale concursului”, a mai menţionat Dobre.

Data trecută, Gigel Capotă s-a retras din cursă chiar înainte de prezentarea proiectului după ce s-a dezvăluit că era urmărit penal într-un dosar care viza un concurs din spital. Şi de această dată, Capotă a semnat pe propria răspundere că nu este urmărit penal.

Vizualizări: 798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: