Captură uriașă de petarde. Percheziții în patru localități

Peste 200.000 de articole pirotehnice au fost găsite de polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Gorj, în urma a nouă percheziții domiciliare. Perchezițiile au avut loc pe raza municipiului Târgu Jiu și a localităților Scoarța, Bălești și Bâlteni.

"În perioada 17 noiembrie – 28 decembrie a.c., polițiștii, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, în urma punerii în executare a nouă mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Târgu, au identificat 10 persoane care dețineau fără drept, în vederea comercializării, aproape 210.000 de articole pirotehnice", arată un comunicat al IPJ Gorj.

14 persoane sunt cercetate în cauză. Au fost confiscate toate articolele pirotehnice identificate, în greutate totală de peste 1.700 Kg, cu o valoare de aproximativ 155.000 de lei.

Acțiunile polițiștilor vor continua, în această perioadă, pentru a preveni evenimentele cauzate de folosirea ilegală a articolelor pirotehnice, anunță Poliția. (A.A.)

Vizualizări: 3,883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: