Caragea a demisionat din USR și o dă în judecată pe Clotilde Armand

Fostul comandant al IPJ Gorj, Viorel Caragea, a demisionat din USR la numai o zi după ce a fost primit în partid. Anunțul a fost făcut de Uniunea Salvați România, filiala Gorj. "În contextul articolelor de presa apărute astăzi, Radu Miruţă, președintele USR Gorj, a avut în această după-amiază o discuție cu domnul Viorel Salvador Caragea în urma căreia, chiar dacă acuzele aduse nu au fost demonstrate, domnul Caragea a decis să își dea demisia din partid pentru a nu prejudicia imaginea USR. Obiectivul USR este schimbarea României de jos în sus, din satele, comunele si orasele noastre, printr-o politică bazată pe onestitate și principii, deschisă față de comunitate", arată USR Gorj.

Europarlamentarul Uniunii Salvați România, Clotilde Armand, a criticat dur primirea în partid, la filiala Târgu Jiu, a fostului șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea. “Am aflat că fostul șef al Poliției Gorj (acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe ''polițistul lui Ponta''. Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu așa se face altfel de politică”, a scris Clotilde Armand pe pagina de socializare.

Această postare îi va aduce un proces europarlamentarului USR, după cum a anunțat Caragea. "Cu toate că niciuna din acuzațiile aduse în media națională nu sunt adevărate, având în vedere efervescenta creată, am decis să mă retrag din partidul USR. Cat despre doamna Clotilde Armand, pentru prejudiciile de imagine și neadevărurile publicate, mă voi adresa instantei de judecata", a scris Caragea pe pagina de socializare.

O reacție dură a avut și președintele USR Bumbești Pițic, Claudiu Golu. “USR Gorj a decis să ia o epavă în partid, o epavă scufundată și salvată de USR Tg Jiu”, a scris Golu pe pagina de socializare. “Acum pentru USR Gorj va începe circul cu Caragea în rolul principal”, a mai scris Golu, care le-a transmis liderilor USR de la nivelul județului că mai sunt “căzături” în Târgu Jiu pe care ar putea să le primească în partid.

Viorel Caragea fusese primit marți seara în USR Târgu Jiu. Înainte de demisie, acesta a declarat la un post de radio că a ales USR pentru că este cel mai democratic partid.

Vizualizări: 4,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: