Mesajul chirurgului Soare pentru colegii lui mai tineri

Medicul chirurg Claudiu Soare, șeful Secției Chirurgie II, a transmis, pe Facebook, un mesaj pentru colegii săi mai tineri din secție. A mărturisit cum a fost și el susținut, la rândul său, în urmă cu 25 de ani, când a ajuns la Spitalul Județean.  

Susținerea față de doctorii tineri vine după scandalul recent în care a fost implicată unitatea medicală după ce o tânără de 35 de ani a fost operată de eventrație și, pe masa de operație, medicii au descoperit că era și însărcinată în 34-36 de săptămâni. 

Medicii spun că nu s-au simțit apărați de conducerea spitalului în toată aceste poveste deși au intervenit la timp și au salvat atât viața femeii, cât și a bebelușului. 

"Am venit pentru prima data in Spitalului Județean in anul 1998. Am pășit cu teama pentru ca nu știam cât de greu îmi va fi , nu știam cât de pregatit eram pentru tot ceea ce urma. Toate aceste temeri au dispărut atunci când am cunoscut oamenii care m-au primit , oameni care ulterior mi-au marcat pozitiv evolutia.Fara domniile lor, Dr. Vodislav și ulterior Dr Mergea , probabil ca drumul meu ar fi fost mult mai greu.

 Am fost susținut necondiționat și atunci când am evoluat corect dar și când am șchiopătat și pentru asta le multumesc și le rămân recunoscător etern. Și dacă asta mi s-a întâmplat mie, care eram un necunoscut pentru domniile lor , atunci consider ca am datoria morala de a perpetua bunele și elegantele învățăminte de a susține si îndruma colegii mei mai tineri: Dr Barbu și Dr Sterie si mai ales de a-i încuraja in permanenta , pentru ca merita cu adevărat. Sunt in primul rând oameni de calitate excepțională. Dar sunt si medici chirurgi la început de drum , extrem de bine pregătiți. Sa ne bucurăm ca ii avem in mijlocul nostru si sa ii protejam ca pe un bun comun", a scris medicul Claudiu Soare.

Vizualizări: 3,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: