„Caramitru-Mălăele – Câte-n lună și în stele”, la Târgu Jiu

Doi mari titani ai teatrului românesc revin la Târgu Jiu şi vor putea fi urmăriţi în condiţiile actuale, de pandemie. Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele aduc la Târgu Jiu spectacolul „Câte-n lună și în stele” care se va juca în parcul de la Coloana Infinitului.

Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu va încheia stagiunea estivală pe data de 25 septembrie, cu spectacolul ”Caramitru – Mălăele- Câte-n în lună şi în stele”. Acesta se va desfăşura în condiţii de pandemie, în aer liber, în Parcul Coloanei Infinitului.

Cunoscut ca şi caricaturist de succes, actorul Horaţiu Mălăele va beneficia şi de o expoziţie aniversară cu ocazia a 50 de ani de la prima sa expoziţie grafică. “Main eventul acestei luni, şi anume închiderea de stagiune, este pentru noi unul dintre cele mai importante evenimente, şi aici mă refer la spectacolul Caramitru – Mălăele „Câte-n în lună şi în stele”, spectacol care se va desfăşura pe data de 25 septembrie, de la ora 19,00, în Parcul Coloanei fără de Sfârşit. Şi, mai important decât acest spectacol, va fi evenimentul care va precede acest show, dacă îi putem spune aşa, şi anume o expoziţie aniversară, 50 de ani de la prima expoziţie grafică a maestrului Horaţiu Mălăele, care se va desfăşura în acelaşi loc în care a şi debutat ca şi artist plastic şi anume, aici, la Teatrul Dramatic ‘Elvira Godeanu’ din Târgu Jiu”, a declarat în conferinţa de presă, directorul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”, Cosmin Brehuţă.

Biletele la spectacolul “Caramitru – Mălăele “Câte-n în lună şi în stele” au fost puse în vânzare, începând de luni, la preţul de 30 de lei, iar organizatorii anunţă că numărul locurilor va fi de 500.

Vizualizări: 1,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: