Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Caravana Timișoreana ajunge la Târgu Jiu

Un eveniment dedicat iubitorilor de bere va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni la Târgu Jiu. Caravana Timișoreana va ajunge sâmbătă, 13 octombrie, în Piața Prefecturii, cu surprize pentru cei care îndrăgesc această băutură alcoolică.

Activitatea este organizată în cadrul campaniei prin care producătorul marchează împlinirea a trei secole de activitate. ”Te așteptăm cu bucurie mare să te cinstim! Vino sâmbătă, între 11:00 și 19:00, în Piața Victoriei, zona pietonală, să savurezi berea aurie cu 300 de ani de tradiție”, au transmis organizatorii.

Caravana a ajuns până acum în mai multe orașe din țară. Conform regulamentului, în cadrul Campaniei „Caravana Timisoreana 300 – Drumul butoaielor” participantii trebuie să trimită o urare pentru Timișoreana cu ocazia împlinirii a 300 de ani de activitate prin intermediul unei aplicatii și vor fi premiați cu o doză Timișoreana de 500 ml, în limita stocului.

Vizualizări: 1,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: