Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

„Army Landh”, la Bucureşti

Artistul gorjean Armand Landh a expus joi, 4 octombrie, pentru prima dată, în Bucureşti. Şi-a expus cea mai nouă serie de picturi cuprinse în expoziţia „Army Landh”. După ani întregi în care a făcut naveta între România şi Statele Unite, Armand Landh a reflectat în pictura lui experienţele vizuale americane. În cadrul deschiderii vernisajului a vorbit criticul şi istoricul de artă Dalina Bădescu. „Expoziţia conţine 20 de lucrări, marea majoritate pictate în 2018, în stilul neo-expresionist. Expoziţia are loc la galeria Gallery din Bucureşti, iar lucrările pot fi vizionate timp de două săptămâni. Lucrările mele exprimă trăiri şi sentimente ale artistului, temele fiind sociale. Fiecare lucrare are povestea ei, unele de manieră tristă, altele exprimă dragostea. Am avut parte de o critică extrem de favorabilă din partea unor critici de artă de renume naţional”, a declarat Armand Landh.

În cadrul expoziţiei Army Landh, artistul gorjean a realizat vineri, 5 octombrie, o lucrare nouă, iar publicul participant a fost invitat să completeze imaginea începută de artist. Tehnica utilizată a fost cea a paint dripping-ului. Expoziţia a fost prezentată publicului târgujian în luna august. Următoarea expoziţie a artistului la Târgu Jiu va avea loc în aprilie 2019.

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: