Inna, la Târgu Jiu. Cât costă show-ul!

Municipalitatea din Târgu Jiu a definitivat programul pentru manifestările de 1 Decembrie. Inna va cânta pentru publicul târgujian de Ziua Naţională a României. Municipalitatea spune că a purtat negocieri îndelungate cu impresarul artistei pentru spectacolul de la Târgu Jiu. Dar s-a meritat, pentru că primăria va cheltui mai puţini bani pentru acest concert.

„Pe 1 Decembrie, la Târgu Jiu, va fi organizat un concert Inna de o oră și jumătate. A fost destul de dificil, o perioadă extrem de lungă de tratative cu impresarul Innei, dar am rezolvat această problemă. Vom plăti o sumă la jumătate faţă de cât se percepe pentru un spectacol al Innei. Nu ştiu exact suma, dar, din discuţii, se duce undeva la 30-35.000 euro, cam la jumătate am ajuns. Finalul îl vom vedea când vom semna contractul”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Municipalitatea pregăteşte şi alte manifestări de Ziua Naţională a României -1 Decembrie. „Tot pentru 1 Decembrie vorbim de un brad natural și de o cupolă de lumini. Vor fi și anumite proiecții video, legate de evenimentele istorice, pe clădirile de lângă Instituția Prefectului și chiar pe Instituția Prefectului. În acest moment căutăm o locație adecvată pentru a instala vechiul brad. Ținând cont de faptul că are o greutate și o dimensiune considerabilă, trebuie găsit un spațiu care să permită amplasarea lui”, a mai spus Romanescu.

Vizualizări: 2,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: