Cârciumaru: Este ultima conferinţă în calitate de preşedinte

Preşedintele PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a ţinut să îşi facă un bilanţ al celor 18 ani de activitate politică în PSD. În ianuarie anul viitor vor fi alegeri, iar Cârciumaru va candida cel mult pentru o funcţie de vicepreşedinte. „Este ultima conferinţă în calitate de preşedinte”, a spus, joi, senatorul de Gorj.

Senatorul Florin Cârciumaru a precizat că este doar un pas lateral şi că va rămâne lângă viitoarea echipă de conducere. „După o activitate politică de 18 ani, plină de rezultate pozitive, alături de o echipă matură, a sosit momentul în care să fac pasul lateral. Aşa stă bine echipei pe care am condus-o, o echipă unită care, datorită calităţii celor care au format-o, a rezistat ani la rând atacurilor şi acţiunilor de destabilizare venite din partea adversarilor politici. Însă din 2019 facem loc unei noi echipe la conducerea PSD Gorj, cu noi aspiraţii şi mari ambiţii, dornică de afirmare”, a spus Cârciumaru. 

Acesta a spus şi care îi sunt succesorii. „Îi susţin la următoarele alegeri pe domnii Mihai Weber şi Cosmin Popescu pentru funcţia de preşedinte al PSD Gorj, respectiv preşedinte executiv al organizaţiei judeţene”, a anunţat senatorul de Gorj.

Cârciumaru a trecut în revistă funcţiile şi rezultatele pe care le-a avut şi a mulţumit presei pentru colaborare. Chiar dacă nu a spus explicit, speră ca viitorul să îi mai rezerve un mandat de parlamentar.

Vizualizări: 763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: