Moţiunea de cenzură, depusă vineri

Liderul de grup al liberalilor din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a anunţat, miercuri, că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi depusă vineri şi se va intitula ”Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă este ruşinea României”. 

”Moţiunea de cenzură este cel mai important instrument pe care partidele de opoziţie îl au la îndemână pentru a sancţiona un Guvern. Anunţăm această moţiune şi o vom înregistra, astfel încât să dejucăm un nou plan abuziv pe care PSD şi ALE îl au de a arunca în derizoriu această moţiune, de a comasa toate termenele, astfel încât votul final să fie dat lunea viitoare, sperând că vor avea liber la furat pentru ordonanţa privind amnistia şi graţierea”, a spus Turcan.

La rândul său, liderul USR, Dan Barna, a afirmat că moţiunea este „aşteptată şi necesară”, fiind semnată de 163 de iniţiatori.

Liderul PMP, Eugen Tomac, spune că opoziţia este ”oricând pregătită să vină cu un cabinet de miniştri mult mai bun decât cel pe care-l avem la Palatul Victoria acum” şi un premier care să facă faţă priorităţile României. (A.A.)

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: