Coaliţia pentru Gorj, primele reacţii

Iniţiativa de a pune bazele unei Coaliţii pentru Gorj este criticată înainte de a fi lansată. Un jurnalist a dezvăluit faptul că preşedintele interimar al ALDE Gorj, Ion Iordache, lucrează la un astfel de proiect, în care să fie implicaţi politicieni de la putere şi opoziţie, oameni de afaceri, societatea civilă.

Iordache a confirmat joi într-o conferinţă de presă că există un astfel de proiect, pe care l-a discutat cu prefectul Ciprian Florescu şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu. Ideea ar fi de a stabili câteva obiective prioritare pentru judeţ, cum ar fi drumul expres sau centura municipiului, şi de a se implica toată lumea în găsirea de soluţii.

Pentru preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este doar un demers electoral. „Suntem cu şase luni înainte de alegerile europarlamentare şi fiecare partid încearcă să îşi facă o platformă electorală”, a spus Vîlceanu. „Nu vreau să mă perceapă lumea ca fiind un idiot. PSD şi ALDE sunt la guvernare, dacă vor să rezolve problema centurii sau a stadionului, să o facă”, a spus Vîlceanu.

Nici preşedintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, nu pare încântat. Spune că va susţine orice proiect constructiv pentru Gorj, dar nu „acţiuni de genul ăsta, populiste, care nu au niciun fel de finalitate”. Weber nu a dorit să facă prea multe comentarii, spunând că nu ştie exact despre ce este vorba, pentru că sprijin pentru proiecte a fost şi până acum. (A.A.)

Vizualizări: 594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: