Cârciumaru: Eu nu am simţit nicio tensiune

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, nu mai vrea să comenteze solicitările venite din partid privind organizarea de alegeri în filială. Senatorul susţine că va discuta aceste lucruri doar în interiorul organizaţiei. Cârciumaru a mai menţionat că preocuparea tuturor ar trebui să fie legată de modul în care îşi fac treaba în funcţiile administrative deţinute.

Reporter: Un lider al opoziţiei spunea că fără dumneavoastră PSD nu ia nici 10% din voturi la Târgu Jiu. Cum vedeţi asta?

Florin Cârciumaru: Eu consider că în calitatea mea de preşedinte al organizaţiei PSD Gorj trebuie să nu comentez tot ce se discută în spaţiul public, dacă am ceva de comentat referitor la comportamentul colegilor mei în această perioadă, acest lucru îl voi discuta într-un cadru organizat în Biroul Permanent sau în Comitetul Executiv. La ora actuală, organizaţia are nevoie de stabilitate, are alte şi alte preocupări sau aşa ar trebui, trebuie ca împreună cu oamenii pe care îi avem în unităţile administrative să guvernăm bine la nivel de judeţ şi să ne intereseze mai puţin comentariile care sunt în spaţiul public.

Rep.: Simţiţi o tensiune în organizaţie?

F.C.: Eu nu am simţit nicio tensiune, din punctul meu de vedere sunt lucruri inevitabile în viaţa unei organizaţii, e bine că este aşa, înseamnă că organizaţia este vie, este puternică şi dornică de modernizare, de afirmare şi de a obţine rezultate.

Rep.: Domnul Giorgi spunea că ar trebui făcute alegeri, pentru că este tensiune în organizaţie.

F.C.: Nu comentez, este suficient ce v-am spus legat de PSD.

Rep.: Cu privire la posturile de secretar de stat dorite de Gorj mai sunt şanse?

F.C.: Mai sunt şanse, pentru că sunt multe posturi disponibile. Am avut discuţii şi în această săptămână cu secretarul general, cu domnul Weber, cu domnul Cosmin Popescu şi cred că vom obţine încă un post sau două de secretar de stat. Nu discutăm de persoane pentru că, după cum am observat în ultimul timp, nu este suficient ca persoana să fie susţinută de organizaţie, ci trebuie să treacă şi verificările din punct de vedere profesional. Este bine să nu mai vehiculăm nume de persoane până când nu primim aprobarea şi din alte puncte de vedere.

Rep.: Riscă domnul Prunariu vreo sancţiune după ce a spus în spaţiul public că va candida la primărie, cu sau fără susţinerea partidului?

F.C.: Nu văd de ce să îl sancţionăm pe domnul Prunariu, a spus că îşi doreşte să candideze. Trebuie să treacă prin acel sondaj care se va face în toamnă. Orice membru doreşte să fie verificat prin acest sondaj, la vremea respectivă îşi va depune o solicitare.

Vizualizări: 664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: