Vrea să facă pace în ALDE Gorj: Sunt prieten cu amândoi

Primarul din Drăguţeşti, Dumitru Popescu, crede că preşedintele ALDE Gorj, Dian Popescu, şi primarul din Rovinari, Robert Filip, vor găsi o cale de împăcare. Popescu a spus într-un interviu la Radio Infinit că este o perioadă în care politica ar trebui lăsată în plan secund, acum importante fiind problemele de rezolvat în localitate.

Reporter: Creşte tensiunea dintre Robert Filip şi Dian Popescu. Cum vedeţi asta?

Dumitru Popescu: Domnul Dian Popescu este momentan preşedintele partidului. Un om bun, nu ştiu ce discuţii au dânşii. Robert Filip este un model de primar, mi-e drag când vorbesc de el, că e chiar un om care pune suflet. Îmi este şi prieten. Acum, fiecare om, dacă ia o decizie, este decizia dânsului. Nu pot să comentez, sunt doi oameni care îmi sunt prieteni.

Rep.: Nu credeţi că se va produce ruptura în partid?

D.P.: Cred că în timp ei vor cădea cumva la o înţelegere. Nu ştiu dacă au apărut discuţii între ei, dar eu nu cred că se pune problema ca un primar atât de tânăr să părăsească un partid la fel de tânăr. Eu ţin foarte mult la primarul nostru şi nu aş vrea să aud că din cauza unor discuţii a părăsit partidul.

Rep.: Dian Popescu nu pare să aibă vreo problemă dacă pleacă primarul din Rovinari.

D.P.: Nu ştiu ce a spus domnul preşedinte, nu ştiu ce a spus domnul primar, dar eu cred că sunt atât de deştepţi încât să ajungă la o înţelegere, nu la alte discuţii care nu ar trebui să existe.

Rep.: Aţi putea pleca la alt partid dacă pleacă Robert Filip, v-aţi gândit la asta?

D.P.: Nu m-am gândit niciodată şi, credeţi-mă, chiar dacă sună foarte urât, problemele noastre sunt altele. Eu am spus mereu, politica să se facă atunci când trebuie să se facă. Primarii au alte lucruri de făcut acum. Trebuie să scoatem în evidenţă munca noastră, proiectele la care am lucrat, construcţiile pe care trebuie să le facem în localităţile noastre, în niciun caz nu trebuie să facem atât de multă politică şi să uităm de cetăţenii care ne-au votat. Nu cred că este momentul ca la jumătatea mandatului să ne certăm, să nu funcţioneze treaba sau să ne ocupăm strict de politică. Trebuie să ne ocupăm strict de cetăţenii noştri.

Vizualizări: 783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: