Cârciumaru îi răspunde lui Răuţ: Şedinţa AGA nu s-a făcut pe ascuns

Primarul din Târgu Jiu a răspuns afirmaţiei lui Ion Răuţ, şeful Resurselor Umane din cadrul CE Oltenia, conform căreia ar fi avut loc o „şedinţă pe ascuns” a acţionarilor Clubului Pandurii, fără participarea reprezentantului CEO. Florin Cârciumaru îi transmite să nu mai învenineze atmosfera la echipă şi să-şi vadă de propriile probleme. Totodată, Cârciumaru îşi reafirmă sprijinul pentru Marin Condescu la conducerea clubului.

Reporter: Aţi participat la ultima şedinţă AGA de la Pandurii. Sunt ceva noutăţi?

Florin Cârciumaru: Da, am participat, nu este nicio noutate, eu consider că documentele solicitate de către conducerea CEO au fost puse la dispoziţie de către conducerea clubului, dacă mai este nevoie de ceva trebuie să pună la dispoziţie toate documentele pentru a fi verificate. Deci trebuie să fie transparenţă totală la nivel de execuţie, la nivelul conducerii echipei de fotbal, pentru că fiecare acţionar contribuie cu câteva ceva ca această echipă, a oraşului, să aibă tot ce îi trebuie şi să joace un fotbal care să ne permită să ne mândrim cu echipa noastră de la Târgu Jiu. 

Rep.: Au fost prezenţi toţi acţionarii?

F.C.: Nu, nu au fost prezenţi toţi acţionarii, de data asta n-a fost prezent reprezentantul CEO. Cât am fost în concediu nu am fost eu prezent şi au fost ei, deci nu neapărat să fim prezenţi toţi de fiecare dată, pentru că fiecare dintre noi are şi alte activităţi.

Rep.: Domnul Răuţ spunea că s-a făcut cumva pe ascuns acea şedinţă...

F.C.: Nu cred că domnul Răuţ a spus acest lucru. Nu s-a făcut pe ascuns şi nu se face pe ascuns absolut nimic şi cred că a venit timpul ca şi domnul Răuţ şi toţi cei care mai înveninează atmosfera în jurul echipei de fotbal să cam terminăm cu aceste declaraţii care nu au un suport constructiv pentru binele echipei şi pentru binele altor activităţi care se desfăşoară în jurul echipei.

Rep.: Consideraţi că domnul Condescu ar trebui să rămână în continuare la conducerea clubului?

F.C.: Atâta timp cât activitatea Clubului Pandurii a fost condusă destul de bine şi acest lucru este recunoscut prin rezultatele pe care le-a obţinut echipa de fotbal, activitatea clubului este apreciată de cei din lumea  fotbalului şi de cei care se pricep la fotbal, eu consider că administrativ echipa de fotbal a fost condusă foarte bine. Că din punctul de vederea a celor de la CEO ar exista anumite nereguli pe linie financiară, acest lucru se poate verifica, dar se poate verifica şi fără declaraţii prin presă şi fără declaraţii pe la televizor sau pe la radio. Aceste lucruri se pot verifica de specialiştii din CEO prin punerea la dispoziţie a tuturor documentelor care se întocmesc la nivel de club din punct de vedere financiar-contabil. Eu, până atunci, îmi menţin punctul de vedere că actual preşedinte al clubului nu trebuie schimbat şi mai ales atunci când sunt rezultate în dreptul echipei.

Rep.: Surse apropiate domnului Ciurel spun că PSD-ul s-a scindat în două. O parte îl susţine în continuare cu echipa lui în fruntea companiei, cealaltă parte condusă de dumneavoastră şi domnul Greblă nu l-ar mai susţine şi aţi face chiar demersuri să-l înlocuiţi...  

F.C.: Nu este adevărat, în PSD nu există nicio ruptură  în ceea ce priveşte unitatea echipei. Pe această temă s-a făcut mult folclor şi se face folclor în continuare. Nu există nicio ruptură, nu există nicio scindate şi domnul Ciurel a fost susţinut şi va fi susţinut de către organizaţia PSD. Că mai există pe ‘ici, pe ’colo, puncte diferite în ceea ce priveşte organizarea şi conducerea CEO, e normal să existe, dar cel care decide cum este organizată şi condusă compania energetică este domnul Ciurel. Până la urmă domnul Ciurel nu a fost pus politic, ci a fost pus în baza unei selectări de către o comisie compusă din specialişti, dar având în vedere că partidul nostru este la guvernare alături de PNL şi de PC, normal că şi din punct de vedere politic a fost şi va fi susţinut. Cei care comentează, de-a lungul anilor numai cu aşa ceva s-au ocupat.

Eu consider că este bine să-şi ducă grija propriilor lor probleme şi să nu îi intereseze chiar atât de mult cum funcţionează relaţia între Cârciumaru şi Călinoiu. Eu le-aş dori tuturor să aibă şi ei parte în cadrul partidelor din care fac parte de o relaţie gen Cârciumaru-Călinoiu.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: