Cârciumaru: Niciodată nu am simțit o asemenea presiune pe oamenii politici

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus că toți politicienii care își asumă funcții publice sunt expuși riscului de a avea dosare penale. Senatorul spune că, deși este de 20 de ani în politică, niciodată nu a simțit o presiune ca acum.

Cârciumaru a comentat declarația unui fost general SPP, Dumitru Iliescu, care a spus că DNA are dosare pregătite pentru toți membrii comitetului executiv al PSD. Florin Cârciumaru, membru în Comitetul Executiv al PSD, a spus că nici el nu face excepție. „Majoritatea dintre noi avem pe diferite teme câte un dosar la DNA. Nu știu dacă este vreo legătură cu acțiunea guvernamentală. Eu am avut probleme cu ani în urmă, dosarul s-a finalizat fără vinovați, s-a demonstrat că nu am greșit. Nu am primit scris, dar sunt sigur că așa se va întâmpla. Nu ai de unde să ști dacă mai ai sau urmează alt dosar, dar trebuie să te aștepți, dacă ocupi o funcție publică, dar asta nu înseamnă că ești și vinovat”, a spus Cârciumaru la TV Sud.

Acesta a spus că orice om politic își asumă un risc când acceptă o funcție, dar nu consideră normală presiunea care se pune acum pe PSD. „Când ți-ai asumat o funcție publică este clar că ești expus. Sunt de foarte multă vreme în activitatea politică de la Gorj, dar vă spun că niciodată nu am trăit și nu am simțit o asemenea presiune pe oamenii politici. Sper să fie o conjunctură de moment, să fie depășită, să se convingă toată lumea că partidul care a câștigat alegerile trebuie să fie lăsat să conducă”, a spus Cârciumaru.

Cu privire la noul dosar penal al lui Dragnea, Cârciumaru a spus că acesta trebuie lăsat să conducă PSD, așa cum și Justiția trebuie lăsată să-și facă treaba.

Vizualizări: 1,768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: