Cârciumaru: Nu îl susțin pe Adi Tudor pentru primărie

Vicepreședintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, neagă că ar prima nepotismele în partid. Spune răspicat că nu-l va susține pe viceprimarul Adrian Tudor să candideze pentru fotoliul de primar. „Trebuie un om să câștige”, a mai adăugat Cârciumaru, după ce a întărit ideea că l-a cununat pe Adrian Tudor, dar asta nu înseamnă că va fi primul pe lista de candidați.

Lămuririle au venit după ce tot mai multe voci au susținut că Adrian Tudor ar fi prima opțiune a social-democraților pentru alegerile locale de la Târgu Jiu. Senatorul Florin Cârciumaru a explicat că va fi ales un candidat cu șanse reale să și câștige acest scrutin. Fostul primar a dezaprobat și scandalul continuu dintre edilul liberal Marcel Romanescu și viceprimarul Tudor.

„Adrian Tudor este finul meu. Nu l-am susținut și nu îl susțin pentru a candida la Primăria Târgu Jiu, pentru că primăria nu este a mea și trebuie să ajungă acolo un om care să câștige. Mai departe, este finul meu și nu am cum să neg acest lucru. Chiar m-am bucurat când a venit la mine să-l cunun. L-am cununat. Este ceva omenesc. Nu sunt nici primul sau ultimul primar care a cununat un colaborator. Are și el calitățile lui, are și defectele lui. Că nu se înțelege cu domnul primar. Nu știu cât a făcut domnul primar, ca efort așa, să se înțeleagă cu Adi Tudor. Nu știu cât a făcut Adi Tudor să se înțeleagă cu domnul primar, dar faptul că nu colaborează nu este bine pentru ei și nu mai vorbesc pentru Primăria Târgu Jiu. Trebuie să schimbe ceva. Cred că le sunt suficienți cei doi ani de zile”, a declarat, la Radio Infinit, Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 1,944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: