Cârciumaru promite McDonalds la Târgu Jiu

Am purtat discuţii cu reprezentanţii McDonalds să vină la Tg Jiu, a spus primarul Florin Cârciumaru la Radio Omega. Mai mult, primarul vrea ca zona centrală a Târgu Jiului să arate ca în Capitală, unde sunt foarte multe terase, şi la vară promite concesionarea tronsonului ce porneşte de lângă CEC. Numai să nu dea stingerea la ora 22, aşa cum intenţionează colegul său Sorin Oprescu! De asemenea, Cârciumaru nu a uitat nici proiectul mall-ului şi speră că până la urmă investiţia se va face.

Reporter: Domnule primar, acest oraş ca şi altele duce lipsă de investitori. Avem şanse să avem noi firme în Târgu Jiu curând?

Florin Cârciumaru: Am insistat şi insistăm foarte mult să-i aducem la o discuţie, la un dialog, la Târgu-Jiu, pe cei de la McDonalds Chiar săptămâna trecută am purtat discuţii cu reprezentanţi lor din Bucureşti, îi aşteptăm aici. Vor să cumpere teren, să concesioneze teren, dar vor să intre şi în colaborare cu societăţi de pe plan local. O primă discuţie am avut cu conducerea CEC-ului, dar nu merge varianta. CEC are o aripă nefolosită. În vară, acest tronson de la CEC până la fosta cofetărie Magnolia va fi concesionată şi o să dăm autorizaţii pentru terase de vară aşa cum e în Centrul Vechi al Capitalei. Avem un centru frumos.

Rep: Despre spaţiul de la Interex ce mai ştiţi. S-au arătat oameni interesaţi?

F.C: De interesat s-au interesat multe societăţi, Dedeman, Carrefour, Metro, dar probabil nu s-au înţeles la preţ. Nu cu noi negociază. Sunt sigur că cineva de la marile reţele de magazine din România va veni la Târgu Jiu.

Rep: Dar despre acel proiect cu mall-ul se mai aude ceva?

F.C.: Acolo unde trebuia să se construiască mall-ul încă este proprietatea firmei care voia să realizeze acest centru comercial. Deţine proiectul, a plătit autorizaţia de 15 miliarde bani vechi. Firma nu vrea să vândă, încă intenţionează să construiască.

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: