Cârciumaru se delimitează public de Adrian Tudor

Reacție neașteptată a senatorului de Gorj, Florin Cârciumaru, care se disociază public de un lider al organizației de la Târgu Jiu, care îi este și fin. Este vorba de Adrian Tudor, viceprimar la Târgu Jiu și președinte executiv al organizației municipale, care a criticat faptul că PSD nu are candidat la Târgu Jiu.

PSD l-a desemnat candidat la primărie pe fostul prefect Ciprian Florescu, despre care Tudor spune că nu are program.  ”Vedeți vreun proiect, vreo propunere? Vreun pesedist intrat în luptă pentru a-i lua primăria lui Marcel Romanescu?”, a spus Adrian Tudor la Radio Infinit. Tudor a acuzat că PSD nu are strategie pentru Primăria Târgu-Jiu și că în partid se fac jocuri care vor ieși foarte curând la suprafață.

La aceste afirmații a reacționat senatorul Cârciumaru: "...mă disociez de acțiunile hazardate și afirmațiile total neinspirate ale președintelui executiv al PSD Târgu Jiu, care, intenționat sau nu, încearcă să destabilizeze organizația municipală, tocmai înainte de alegerile locale, deranjat de listele preliminare de candidați. Nici când m-am aflat la conducerea organizației și nici acum, cu domnul președinte Mihai Weber la conducere, nu am impus sau retras personal un anume candidat. La PSD Gorj, candidații au fost stabiliți și desemnați în mod democratic împreună cu fililalele locale în cauză, ținându-se cont de opinia colegilor, dar și de sodajele de opinie. Astfel a fost desemnat și candidatul pentru Târgu Jiu. Dar pentru unii, democrația, supunerea deciziei majorității sunt de neacceptat sau de neînțeles".

Cârciumaru le transmite colegilor lui de partid "să lase deoparte micile frustrări, să-și susțină candidații desemnați în comunitățile din care fac parte și să se concentreze doar pe obținerea celui mai mare scor la competiția electorală din septembrie". Acesta spune că îl va susține pe Ciprian Florescu să câștige Primăria Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: