USR și-a desemnat candidatul pentru șefia Consiliului Județean Gorj

Uniunea Salvați România și-a desemnat candidatul pentru postul de președinte al Consiliului Județean Gorj. În cadrul Conferinței Județene de duminică, de la Târgu Jiu, pe scena Teatrului de Vară, membrii acestei formațiuni politice l-au aruncat în lupta electorală pe Marius Hoară.

Șefia acestei instituții a fost și este tot mai râvnită în ultima perioadă. Pentru a-l îndepărta pe Cosmin Popescu din fruntea CJ Gorj, trei partide politice au fost foarte aproape să-și dea mâna pentru a susține un candidat comun. Este vorba despre PNL, PMP și USR, însă nu au căzut de comun acord, iar acum fiecare formațiune politică și-a propus propriul candidat.

Pionul principal al USR Gorj este Marius Hoară, seful serviciului informatic din cadrul Uzinei Mecanice Sadu. ”În mintea acestui om este o lume. Marius Hoară este candidatul onest și competent, cu o structură politică transparentă și principială în spate ce poate dezmorți județul Gorj. Invităm partidele politice din județ să iasă din logica jocurilor de interese, să respire un aer politic curat și să îl susțină pe Marius Hoară la președinția Consiliului Județean Gorj! Este omul locului care cunoaște nevoile locului și care are capacitatea de a genera soluții”, transmit reprezentanții USR Gorj.

De asemenea, tot în cadrul întâlnirii de duminică, a fost stabilită și prima parte a listei de consilieri județeni.

Vizualizări: 4,918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: