Cârciumaru: Toată lumea mă vrea

Toate partidele l-ar vrea pe Florin Cârciumaru printre membri săi, dat fiind că potrivit sondajului realizat de PSD, primarul de Târgu Jiu are 90 la sută! Acest lucru îl ştie şi Cârciumaru, care a spus la Radio Infinit că va rămâne la PSD. Acesta a subliniat că ar fi putut să candideze şi pentru Consiliu Judeţean, dar mai vrea un mandat de primar.

Au apărut nişte informaţii potrivit cărora aţi fi curtat de UNPR. V-a contactat cineva?

Nu este adevărat. E normal că în ultimul timp în jurul meu se fac fel şi fel de speculaţii. Am spus-o şi o mai repet încă o dată, nu am ce să caut la un alt partid pentru că dacă mi-aş dori să candidez la preşedinţia Consiliului Judeţean aş putea face foarte bine acest lucru din cadrul USL, de pe poziţia pe care o am. Dar am spus la vremea respectivă că voi candida, dacă sunt sănătos din nou pentru un mandat la Primăria municipiului Târgu Jiu.

Cum comentaţi aceste zvonuri ?

Sunt zvonuri. Normal că celelalte partide şi-ar dori să aibă un candidat de talia mea pentru că, aşa cum se vede în sondaje, prin activitatea pe care am desfăşurat-o de-a lungul anilor în cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu am căpătat un procent mare de încredere din partea cetăţenilor şi e normal că celelalte partide îşi doresc să aibă un asemenea om, un asemenea candidat, dar hotărârea este luată şi nu pot să fac acest pas.

Domnul deputat Severus Militaru spunea săptămâna trecută că dacă dumneavoastră aţi trece la UNPR culoarea judeţului s-ar schimba.

Ştiu că prin ceea ce am făcut în cadrul primăriei Târgu Jiu sunt o persoană destul de cunoscută în judeţul Gorj, dar nu poţi să fii sigur că cetăţenii te vor şi vota. Este părerea dânsului, eu am căutat ca de-a lungul anilor să desfăşor un alt gen de activitate politică. Prin poziţia şi atitudinea mea faţă de ceilalţi colegi din cadrul celorlalte partide am căutat să am un respect deosebit şi am căpătat un respect deosebit din partea celorlalţi şi ca atare şi ei au o părere destul de bună despre activitatea mea, despre poziţia mea, dar nu se poate face un pas spre un alt partid.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: