Care este dezamăgirea primarului care conducea cea mai dezvoltată comună din Gorj

Comuna Bustuchin este una din cele mai dezvoltare și moderne comune din Gorj și dacă la prima vedere autoritățile locale nu ar mai avea multe de făcut pentru a crește nivelul de trai al localnicilor, nu este deloc așa. Recunoaște acest lucru chiar primarul Ion Ciocea care este supărat că nu a reușit să obțină finanțare pentru modernizarea unui drum județean care ajunge și la el în comună.

Drumul Județean 675 A este printre puținele drumuri importante din Gorj care nu a fost reabilitat. Deși acest lucru intra în sarcina Consiliului Județean, primarii unităților administrativ teritoriale deservite de acest drum au preluat drumul în speranța că vor reuși să obțină finanțare cu un proiect comun prin programul ”Anghel Saligny.”

Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat spre disperarea șoferilor care nu mai suportă disconfortul creat de starea deplorabilă a drumului județean.  Și primarul Ion Ciocea este supărat și își reproșează faptul că nu a reușit să rezolve această problemă.

”Să știți că mai sunt multe lucruri de făcut într-o comună, deși la prima vedere totul pare în regulă. Comuna Bustuchin împreună cu localității Berlești și Licurici, am preluat de la Consiliul Județean drumul 675A pentru că am vrut să-l reabilităm noi cu bani prin programul ”Anghel Saligny”, însă nu am primit finanțare. Acest drum este cea mai mare dezamăgire și supărare a mea pentru că voiam să-l reabilitez. Acum o să vorbim cu domnul președinte al Consiliului Județean, Cosmin Popescu, să-l preia înapoi. Trebuie să înțeleagă faptul că este printre puține drumuri județene praf din Gorj. Este foarte greu de circulat pe el, iar șoferii pun presiune pe noi”, a mai spus Ion Ciocea, primarul din Bustuchin.

Drumul județean 675 A scurtează distanța între Târgu-Cărbunești și Bustuchin.

Vizualizări: 1,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: