Care sunt cele mai noi modele de genti pe care le poti alege?

Pe langa haine si diverse tinute vestimentare, majoritatea femeilor aleg sa isi cheltuiasca banii pe numeroase modele de genți de damă, caci acestea cum cele care vor completa tinuta aleasa. Daca si tu te afli in aceasta categorie, atunci trebuie sa stii exact ce modele ar trebui sa alegi pentru acest an si cum iti poti completa colectia cu cele mai noi tipuri de genti.

  Ca in orice domeniu, gusturile, preferintele si tendintele sunt intr-o continua schimbare si in permanenta apar noi modele, noi trenduri, multe dintre ele fiind influentate de marile case de moda.

  In acest an, daca esti inca in cautarea unor modele de genti de dama, trebuie sa stii ca ai de unde alege pentru a te simti ca o diva. Poti opta pentru genti crossbody, rucsacuri sau chiar si clutch-uri, acele genti plic extrem de populare cu care femeile de pretutindeni aleg sa isi completeze tinuta eleganta atunci cand participa la evenimente speciale.

  Totusi, trebuie sa alegi un model de geanta care ti se potriveste din punct de vedere al stilului personal, care sa iti evidentieze tinuta .

  Daca vrei sa fi in tendinte, trebuie sa stii ca anul acesta, culoarea preferata de toata lumea este galbenul, acesta fiind extrem de utilizat atat pentru haine, cat si pentru accesorii sau genti.

 Gentile crossbody
  Acele modele de genti de dama sunt acele genti tip postas, care pot fi purtate de umar datorita baretei lungi, reglabile. Aceasta se recomanda a fi purtata peste piept si este necesar sa alegi un model care poate infrumuseta si inveseli tinuta, insa trebuie sa tii cont si de stilul tau personal. Poti alege un model cu diverse imprimeuri, precum florile sau citricele.

  Daca preferi un stil practic, casual, poti alege un rucsac colorat, cu diverse desene vesele, cu ajutorul caruia vei avea deplina libertate de miscare.

Geanta din paie
  Acest model de geanta de dama este ideala pentru perioada insorita din an si cu siguranta o vei gasi disponibila in diverse culori sau tipuri de impletituri. Aceasta geanta poate fi foarte usor de asortat cu restul tinutei, fie ca vei alege sa porti rochii sau pantaloni si nu ar trebui sa lipseasca din colectia de genti a niciunei femei, indiferent de stilul adoptat de acestea.

Genti animal print
  Ultima tendinta in ceea ce priveste gentile animal print sunt acelea care au un imprimeu tip zebra, iar aceste modele de genti sunt ideala pentru a completa tinutele alb-negru sau monocrome. Cu ajutorul acestui model vei putea sa adaugi o nota chic tinutei tale.

Genti office
  Daca esti una dintre acele femei care prefera o tinuta business, poti opta pentru o geanta tip servieta, cu barete de dimensiuni mici. Acestea pot adauga o nota eleganta extrem de aparte tinutei vestimentare si pot fi purtate atunci cand tinuta pe care o alegi este una formala.

  Daca vrei sa oferi o nota versatila acestui accesoriu necesar, poti alege un model de geanta cu imprimeu de piele de sarpe.

Vizualizări: 1,031

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: