Care sunt nuanțele de păr care te întineresc!

Dacă ești în căutarea unui aspect tineresc nu este suficient să cauți doar tunsoarea ideală, ci trebuie să alegi cu atenție și culoarea părului. Pentru că există nuanțe care îți pot șterge de pe chip cel puțin 10 ani. 

Surprinzător sau nu, există câteva nuanțe de vopsea pentru păr care te pot face să arăți cu 10 ani mai tânără decât ești în realitate.  Ele îți pun în valoare trăsăturile și îți șterg urmele îmbătrânirii de pe chip. 

Blond cremos este o nuanță de vopsea perfectă pentru femeile cu tenul deschis la culoare. Ea este destul de apropiată de bej și permite ca fața să pară mai luminată, astfel că vei arăta mult mai tânără decât ești, dar și mai subțire. 

Caramelul este o culoare potrivită dacă vrei să faci o tranziție mai naturală de la părul cărunt la o culoare vibrantă iar această opțiune este perfectă pentru tine. Renunță la negru și alege caramelul, garantat vei arăta cu 10 ani mai tânără. Această culoare este ideală atât pentru femeile cu tenul deschis la culoare, cât și pentru cele cu tenul închis.

Ciocolatiul este o altă nuanță de păr care întinerește. Însă, ea este potrivită doar femeilor care au pielea închisă la culoare. Cu toate acestea, trebuie să fie o ciocolată ușoară, cu puțin ”lapte” în ea, pentru că dacă este prea închisă sau intensă, va provoca efectul opus.

Blondul platinat este una dintre cele mai populare alegeri pentru femeile de peste 40 de ani. Ea se combină foarte bine cu reflexii sau cu un gradient de tip ombré în tonuri cenușii. Îți va permite să arăți mai elegantă și mai modernă. Celălalt avantaj este că ajută la mascarea firelor albe.

Vizualizări: 2,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: