Carnaval cu regi, regine şi muschetari, la Rânca

Un eveniment inedit va avea loc la Rânca la începutul lunii martie. Proprietarul Pensiunii Cetina s-a gândit să organizeze un carnaval pentru a-şi atrage turiştii. Acesta va încerca să-i transpună pe turişti în atmosfera secolului al XVII-lea, punându-le la dispoziţie costume de regi, regine şi muschetari. Va fi o petrecere în toată regula cu muzică şi masă festivă. Pentru un pachet de două nopţi de cazare, masa şi cină festivă turiştii trebuie să plătească 325 de lei/persoană. Costumele pentru carnaval le sunt puse la dispoziţie, gratuit, de către proprietarul pensiunii.

 Carnavalul Pensiunii Cetina va avea loc pe data de 3 martie, iar proprietarii au scos deja la vânzare pachete pentru două nopţi de cazare, cu masă şi cină festivă. Este pentru prima dată când la Rânca se organizează un astfel de eveniment.

Cosmin Şelişte, proprietarul pensiunii, a declarat că ideea i-a venit după ce a participat la un eveniment similar, într-o altă staţiune din ţară. „Am mai participat la o petrecere de acest gen, în altă staţiune montană din ţară, şi am văzut că evenimentul a fost foarte apreciat de turişti. În plus, cred că trebuie să venim cu ceva nou în Rânca, trebuie organizate diferite evenimente care să-i atragă pe turişti. S-a dovedit că, de fiecare dată când sunt evenimente, sunt şi turişti. Încercăm să mişcăm şi noi câte ceva la Rânca”, a declarat Cosmin Selişte.

Proprietarul Pensiunii Cetina spune că va mai organiza evenimente de acest gen, în cazul în care carnavalul se va bucura de succes. „E pentru prima dată când organizăm un astfel de eveniment. De fapt, e mai mult o încercare să vedem ce priză are la turişti. În cazul în care vom avea succes cu acest eveniment vom mai organiza şi altele. Împreună cu diverşi colaboratori vrem să organizăm evenimente mult mai mari. Costumele de epocă le vom pune noi, gratuit, la dispoziţia turiştilor. Intenţionăm ca, în seara carnavalului, să organizăm şi diferite concursuri”, a precizat Cosmin Selişte.

Capacitatea Pensiunii Cetina dispune de peste 30 de locuri de cazare, camerele având grup sanitar propriu. Pensiunea Cetina a scos deja la vânzare pachete pentru week-endul 3-5 martie. Potrivit anunţului postat pe reţeaua de socializare, un pachet costă 325 de lei/persoană şi cuprinde: două nopţi de cazare, două mic dejun, două cine, din care una este cina festivă. Atmosfera şi voia bună va fi întreţinută de o formaţie, contractată deja de organizatori.  

Vizualizări: 1,995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: