Căruță lovită de o mașină. Update: Patru persoane au fost rănite!

Accident rutier grav! O căruță a fost lovită în plin de o mașină. Evenimentul a avut loc în localitatea Bălești. Martorii susțin ca incidentul s-a petrecut din cauza faptului că pe căruță nu exista niciun triunghi reflectorizant care să-i permită, să fie văzută, de la distanță, de șoferi. 

Doua mașini au fost serios avariate și  patru persoane au fost rănite. Echipajele ISU și Poliția au fost chemate la locul accidentului. 

"Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localitatii Balesti in care au fost implicate 2 autovehicule si o caruta.
La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj", a  transmis ISU Gorj. 

Căruțașul era băut...

Asta nu l-am împiedicat să plece la drum, mai ales că nu avea triunghi reflectorizant atașat la căruță.  O mașină l-a lovit în plin, iar apoi, autoturismul a fost proiectat în altul, care circula pe celălalt sens de mers.

"La data de 4 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Bălești, a avut loc un eveniment rutier cu victime.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care din primele cercetări a stabilit faptul că un bărbat de 61 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălești, din direcția Motru-Târgu-Jiu, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un atelaj hipo, condus de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Bălești și a intrat in coliziune cu acesta.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism condus de către un bărbat de 53 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se deplasa regulamentar din direcția Târgu-Jiu-Motru.

În urma evenimentului, cei doi conducători auto au fost răniți ușor, precum și două femei de 48 de ani, respectiv 51 de ani, ambele din municipiul Târgu-Jiu, pasagere în cele două autoturisme, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar în cazul conducătorului atelajului hipo a fost înregistrată o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Gorj. 

Galerie foto





Vizualizări: 2,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: