Casa-amanet spune: cumparam electronice si bijuterii!

Casele de amanet evalueaza electronicele pe baza valorii lor evaluate, a starii si a cererii pentru produse in cazul in care trebuie sa le vanda ca urmare a unui obiect nerascumparat. Spre deosebire de alte produse amanetate frecvent, totusi, electronicele nu isi pastreaza valoarea in timp. Valoarea unui laptop in sase luni poate fi o fractiune din ceea ce este astazi, un factor pe care casele de amanet trebuie sa ia in considerare atunci cand decid cat de mult sa ofere. 

Preturile produselor electronice la casele de amanet sunt determinate partial de valoarea lor angro. In plus, preturile de pe eBay si Amazon indica pentru ce anume produse se vand la nivel national. Poate mai mult decat orice alt produs amanet, electronicele necesita un amanet pentru a intelege atat piata, cat si tendintele tehnologice generale. Introducerea de noi modele si noile tehnologii pot duce la scaderea valorii vechiului, astfel incat produsele care au costat o avere in timpul ultimului sezon de vacanta pot fi aproape fara valoare in urmatorul. Pe de alta parte, unele marci isi pastreaza mai bine valoarea si, prin urmare, pot fi mai utile unui proprietar de case de amanet. Produsele Apple, de exemplu, pot avea o cerere suficienta, chiar daca sunt vechi de o generatie sau doua, iar electronicele de ultima generatie si camerele digitale pot fi, de asemenea, de dorit. Casa-amanet spune: cumparam electronice si bijuterii si oferim banii pe loc!

Ca regula generala, casele de amanet prefera electronicele care au doi ani sau sunt chiar mai noi. In caz contrar, a face fata cu tehnologia invechita face ca tranzactia sa fie un risc prea mare. In mod similar, electronicele in stare buna sunt mai usor de vandut decat cele cu pete si, astfel, puteti primi un imprumut mai mare. Acesta este un aspect important, deoarece aproximativ 20 la suta din produsele aduse pentru amanet nu sunt rascumparate si trebuie vandute. Deoarece electronicele se depreciaza rapid, exista un risc mai mare ca nu veti putea obtine valoarea anticipata daca trebuie sa vindeti. Electronicele pot duce, de asemenea, la clienti nemultumiti care s-ar putea intreba de ce iPad-ul pe care l-au adus drept garantie in urma cu un an nu ajunge la acelasi pret acum.

Deoarece multe produse electronice ies din cutie cu accesorii, clientii caselor de amanet probabil se asteapta ca ceea ce vor cumpara de la voi sa aiba aceleasi accesorii. Ca atare, electronicele care vin cu incarcatoare si adaptoare au o valoare mai mare decat cele care nu au. Cand un client aduce un sistem de jocuri video, o singura consola poate sa nu merite atat de mult, dar un sistem mai nou cu toate controlerele si cablurile, precum si unele jocuri, va fi mai usor de vandut. 

In cele din urma, majoritatea caselor de amanet au o oarecare flexibilitate in ceea ce priveste cat de mult pot oferi. Desi nu efectuati verificari de credit inainte de a accepta marfuri, proprietarii buni de case de amanet folosesc orice informatii de care dispun pentru a determina probabilitatea ca produsul sa fie rascumparat si cat timp va dura.

Casele de amanet sunt o sursa de venituri rapide chiar si pentru cei care nu detin lucruri de amanetat. Ai nevoie de niste bani rapidi? Daca ai ceva de vandut, aduceti-l la casa voastra de amanet local. Sa va vindeti produsele la un magazin de amanet este mult mai usor decat sa incercati sa le vindeti online. Probabil veti obtine chiar si un pret mai bun. Produsele care aduc cele mai mari preturi la casele de amanet includ, de obicei, arme, aur, metale pretioase, vehicule si unelte electrice. 

Daca aveti nevoie de un imprumut, luati in considerare consultarea casei de amanet locale. Pentru a obtine un imprumut de la o casa de amanet, trebuie pur si simplu sa aduceti un obiect valoros pe care il pot pastra drept garantie. Dupa achitarea imprumutului, va veti primi produsul inapoi. Un lucru grozav in a obtine imprumuturi de la un magazin de amanet este ca nu le pasa de de ce imprumuturi aveti deja la activ cu o banca. Atata timp cat aveti ceva valoros de oferit drept garantie, puteti obtine numerarul de care aveti nevoie in cel mai scurt timp. Asigurati-va ca obtineti toate informatiile despre imprumutul pe care il ofera inainte de a lua o decizie finala.

Multi oameni viziteaza casele de amanet doar pentru a vedea ce pot gasi - este uimitor ce puteti gasi pe rafturi! Uneori puteti gasi un joc video vechi pe care l-ati cautat din totdeauna. Oamenii aduc produse interesante de vandut tot timpul, asa ca nu lipsesc niciodata bijuterii grozave in casele de amanet.

De asemenea, casele de amanet sunt locurile cele mai bune pentru a gasi obiecte inedite la un pret corect! Daca sunteti in cautarea unor produse unice suplimentare, cum ar fi casetofoane vechi, fotografii sau playere de discuri, un magazin de amanet ar putea fi locul potrivit pentru a gasi acea bijuterie rara pe care o cautati. Pe langa selectiile lor moderne, multe case de amanet stocheaza o gama larga de piese vintage atractive pentru colectionari, asa ca este un loc minunat pentru a gasi produse pe care s-ar putea sa nu le vedeti in alta parte. 

Unul dintre cele mai mari beneficii ale achizitionarii de electronice de la un magazin de amanet este ca electronicele sunt adesea mai mici ca pret decat ati plati intr-un magazin de electronice. Veti obtine produse electronice la preturi competitive.

Vizualizări: 1,748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: