Ce modele oferă Dacia pentru programul Rabla 2022

Programul Rabla 2022 va debuta la începutul lunii viitoare iar cei de la Dacia sunt pregătiţi cu mai multe modele. Pe lângă clasicul Logan, Dacia oferă doritorilor şi modelele Sandero, Jogger sau Duster.

Pentru Programul Rabla Clasic din acest an producătorul de la Mioveni listează oferte pentru toată gama de autoturisme.

Un model Dacia Logan cu echiparea Essential și motorizarea TCE 90 poate fi cumpărată prin Programul Rabla 2022 cu suma de 9850 de euro. În lista de echipări standard Dacia oferă aer condiționat cu reglare manuală, proiectoare de ceață, cruise control, computer de bord, iluminare portbagaj sau media control.

Dacia Sandero pare a fi cea mai bună ofertă prin Programul Rabla 2022 unde este oferit modelul Dacia Sandero Stepway cu echiparea Essential și motorizarea TCE 90 pentru care prețul este de 10.800 de euro. Dotările standard includ aer condiționat cu reglare manuală, proiectoare de ceață, cruise control, computer de bord, iluminare portbagaj, media control și jante de aliaj cu dimensiunea de 16 inch.

Dacia Jogger este cel mai nou model lansat de producătorul român și lista de comenzi a fost deschisă chiar la începutul lunii ianuarie 2022. Prin Programul Rabla Clasic 2022 sunt oferite două configurații pentru această gamă și doar cu motorizarea EGO-G 100 (benzină plus GPL).

Dacia Jogger cu echiparea Essential și motorizarea EGO-G 100 este oferită prin programul Rabla cu un preț de pornire de la 11.640 de euro. Pentru această echipare dotarea standard nu este foarte generoasă și include doar limitator de viteză, bare de pavilion longitudinale, computer de bord, proiectoare de ceață, iluminare portbagaj și

media control. Dacia Jogger cu echiparea Extreme și motorizarea EGO-G 100 poate fi cumpărată cu un preț de la 14.000 de euro. Lista dotărilor standard include aer condiționat cu reglare automată, bare de pavilion modulabile, Media Display, card acces keyless, camera video marșarier și jante aliaj 16 inch.

Dacia Duster Comfort ECO-G 100 poate fi cumpărată cu ajutor de la stat cu un preț de la 13.500 de euro, iar pe lista dotărilor standard se află aerul condiționat manual, închiderea centralizată, jantele de aliaj pe 16 inch, proiectoare de ceață, cruise control și Media Display cu ecran tactil 8″. Pentru programul Rabla din acest an Dacia oferă SUV-ul Duster și cu cea mai nouă echipare lansată chiar în această săptămână pe piața din România. Dacia Duster cu echiparea Extreme, motorul TCe 150 și cutia automată EDC poate fi cumpărată cu un preț de pornire de la 19.500 de euro.

Vizualizări: 4,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: