Câştigătorii festivalului „Sofia Drăghici” de la Căpreni

Cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Folcloric „Sofia Drăghici” de la Căpreni, ce s-a desfăşurat vineri, 29 iunie, şi-a desemnat câştigătorii. La secţiunea solişti vocali, categoria 7-13 ani, premiul I a fost câştigat de Fabian Tîlvescu şi Ştefania Căprea din Târgu Logreşti, premiul al II-lea de Mara Giulia din Bustuchin şi Andra Jugravu din Stejari, iar premiul al III-lea a ajuns la Andreea Negrea din Drăguţeşti şi Elena Gherghina din Stejari.

La secţiunea solişti vocali, categoria 14-18 ani, premiul I a fost adjudecat de Cristina Stanojevici din Băleşti, premiul al II-lea a ajuns la Roxana Albei din Târgu Jiu, iar premiul al III-lea i-a revenit Laviniei Dragomirescu din Turburea.

În ceea ce priveşte secţiunea solişti instrumentişti, premiul I a fost revendicat de Alexandru Cioiu  din Târgu Jiu şi Liviu Argeşeanu din Bustuchin. Premiul al II-lea a ajuns la Daniel Spânu din Bustuchin şi Gabriela Mirescu din Stoina, iar premiul al III-lea a fost câştigat de către Claudiu Ghiţulescu din Dănciuleşti şi G. Alexandra din Bustuchin.

La secţiunea dedicată grupurilor instrumentale, premiul I a fost câştigat de formaţia de naişti şi fluieraşi din Bustuchin, iar premiul al II-lea a mers către formaţia de naişti din Stoina. La dansuri populare, premiul I a fost revendicat de formaţiile de dansuri din Bustuchin şi Dănciuleşti, premiul al II-lea de formaţiile din Stoina, Târgu Logreşti şi Stejari, iar premiul al III-lea de formaţiile din Vladimir, Licurici, Hurezani şi Băleşti Premiul special a fost câştigat de formaţia din Căpreni.

Vizualizări: 902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: