Cât costă puloverul în care Leo Messi a apărut la Sexta Tv

Starul celor de la Barcelona a acordat un interviu la final de an unei televiziuni spaniole. La interviul acordat postului TV La Sexta, Messi a purtat un pulover de firmă care costă aproximativ cât salariul minim din Spania.

În discuția de mai bine de o oră cu jurnalistul Jordi Évole, argentinianul și-a deschis sufletul, îmbrăcat într-un pulover gri de la Dolce & Gabbana care, potrivit presei spaniole, costă 895 de euro. ”Cu 55 de euro mai puțin decât salariul minim din Spania în acest an, 950 de euro. Și mai mult decât salariul minim din 2019, care era 735,90 euro”, remarcă publicația La Razon.

Articolul purtat de Messi la interviu este confecționat 100% din cașmir, iar presa de modă din Spania anticipează deja că puloverul va fi extrem de căutat în următoarea perioadă, tocmai pentru că starul sud-american s-a afișat cu el.

Leo Messi primește peste 100 de milioane de euro anual la Barcelona, iar revista Forbes scria recent că argentinianul a atins borna de un miliard de dolari câștigați de-a lungul carierei.

În cadrul interviului cu Jordi Évole, fotbalistul sud-american a vorbit despre câștigurile sale, asigurând pe toată lumea că știe foarte bine valoarea banilor. ”Știu ce am, ce fac, ce nu fac. Sunt conștient de absolut tot”, a declarat Messi. ”Sunt un privilegiat pentru tot ceea ce trăiesc. Dar sunt momente în care mi-ar plăcea să fiu anonim și să mă bucur că merg la piață, la un film, la un restaurant sau la un supermarket, fără să ai mereu 300 de ochi care te privesc și te urmăresc. Sunt recunoscător pentru dragostea primită în toată lumea. E spectaculos, dar mi-ar plăcea să trec neobservat atunci când sunt cu copiii mei”, a mai spus argentinianul pentru La Sexta.

Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: