Cât costă cazarea în fosta vilă de protocol a lui Ceaușescu, din județul vecin

Cei care vor să se întoarcă în timp și sunt nostalgici după perioada comunistă, au ocazia să retrăiască acea perioadă, dar într-un alt mod. O pot face la Vila lui Nicolae Ceaușescu de la Băile Govora, care a fost introdusă în circuitul turistic, unde turiștii se pot relaxa, pot admira peisajele dar pot face și tratamente pentru diferite afecțiuni.

Vorbim de Vila Crizantema, fosta vilă de protocol a lui Nicolae Ceaușescu, o clădire de importanță istorică ce a găzduit nu doar familia conducătorului țării din perioada comunistă, dar și miniștri, prim-miniștri și alte oficialități ale guvernului din acea vreme.

Vila este acum în circuitul turistic și oricine se poate caza aici, iar prețurile sunt decente. Chiar dacă vorbim de un refugiu de lux pentru acea vreme care păstrează și azi mobilă cu stil, parchetul de lemn masiv de stejar și cireș, pardoseli de marmură, prețul unei nopți de cazare este de 150 de lei.

Cei care administrează în prezent vila au și oferte promoționale care vor să vină aici, să se relaxeze și să petreacă mai mult timp la tratament. O persoană poate plăti 60 de lei pe noapte la care se adaugă 60 de lei masa și 30 de lei tratamentul în baza dotată cu salină, aerosoli, fizioterapie și masaj, iar peisajul oferit de zonă este unul cu totul deosebit, vila fiind înconjurată de pădure.

Fosta vilă de protocol a lui Ceaușescu de la Govora dispune de 30 de locuri de cazare și 40 de locuri în restaurant, iar cei care au petrecut aici un sejur au rămas profund impresionați atât de încărcătura istorică a locație, dar și de frumusețea zonei și serviciile oferite.

Fosta vilă de protocol a lui Nicolae Ceaușescu de la Băile Olănești este închisă.

Vizualizări: 1,764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: