Cât îl costă pe Rotaru să-l dea afară pe Reghecampf

Barajul de vineri, cu FC Botoșani, al Universităţii Craiova nu va decide doar  calificarea în Conference League. Cu această ocazie poate fi decis şi viitorul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Universității Craiova.

Marius Croitoru și FC Botoșani i-au stricat debutul lui Reghecampf pe banca Universității Craiova, victorie cu 2-1 chiar pe „Ion Oblemenco”, în august 2021. Și tot ei i-ar putea încheia mandatul vineri seară, dacă-i înving din nou pe olteni, de astă-dată în barajul pentru Conference League, după cum scrie gsp.ro.

Un eșec ar însemna pentru alb-albaștri parafa pe un sezon 2021/2022 total compromis. Ceea ce ar putea fi greu de „înghițit” de către Mihai Rotaru care, de-a lungul ultimilor ani, a preferat să sacrifice mai degrabă antrenorul decât un nucleu de jucători ce nu pare să aibă calitate pentru a duce o luptă la titlu.

Despre o posibilă despărțire, Reghecampf a precizat recent că „la noi lucrurile sunt foarte clare. Mai am contract un an de zile. Lucrurile sunt foarte bine definite în contract atât din partea mea, cât şi din cealaltă parte. Relaţia mea cu Mihai Rotaru este una foarte bună, cu preşedintele şi cu toţi membrii staff-ului. Nu există nicio discuţie în momentul de faţă, nu au fost şi nici nu vor fi. Când unul dintre noi are un alt drum, este foarte simplu, este stipulat în contract, ne dăm mâna şi rămânem prieteni”.

Concret, „definit în contract” înseamnă acea clauză potrivit căreia „colaborarea poate fi finalizată înainte de termen, dar partea care dorește rezilierea este obligată să notifice cealaltă parte în scris, cu 14 zile înainte, apoi urmând să plătească, în termen de 30 de zile, suma de 300.000 euro”, a informat sursa citată.

După eliminarea suferită în semifinalele Cupei României, Rotaru a ținut să precizeze într-o intervenție la DigiSport că Reghe nu a avut un obiectiv concret. „N-a existat niciun obiectiv în contractul cu Reghecampf, dar obiectivele sunt cele impuse în cadrul grupului. Nu reziliem neapărat contractul dacă nu ne calificăm în finala Cupei sau în cupele europene. Poate e vina noastră, a celor din partea administrativă", a precizat patronul Universităţii Craiova.


Universitatea Craiova și FC Botoșani joacă vineri, 27 mai, de la ora 20:30, într-o singură manșă, barajul pentru participarea în Conference League.

Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: