Găman vrea să păstreze o serie de jucători din lotul pandurilor

Antrenorul Mario Găman se va baza pe o parte dintre jucătorii cu care a încheiat acest sezon şi în următorul campionat. Tehnicianul pandurilor spune că va mai aduce însă întăriri şi speră să se rezolve problema transferurilor blocate în această vară.

Nu toţi jucătorii din lotul actual de la Pandurii se vor afla la starul următorului sezon. Totuşi antrenorul Mario Găman va păstra o parte din lotul actual pentru că este foarte greu să schimbe întregul lot. „Cu siguranță o parte dintre jucători vor rămâne, pentru că este foarte greu să schimbi toți jucătorii, să o iei de la început, să ceri timp pentru a închega relații de joc. Majoritatea dintre ei va fi aici și în sezonul următor, bineînțeles dacă vor cădea la un acord cu conducerea clubului”, a precizat antrenorul pandurilor înaintea ultimului joc din acest sezon, sperând totuşi că va putea face transferurile dorite pentru a completa lotul: „Trebuie să reușim să plătim sumele de bani necesare pentru a putea face transferuri și pentru a aduce jucătorii pe care ni-i dorim. Jucătorii care vor veni trebuie să înțeleagă și să știe ce înseamnă acest club, acest brand, trebuie să dea totul când joacă sub culorile acestei echipe. Nu mai avem timp de lamentări sau alte lucruri negative. Trebuie să obținem rezultate și să ajungem în Liga 2”.

Obiectivul echipei Pandurii va fi şi în viitorul sezon promovarea în Liga 2, obiectiv pe care gorjenii l-au avut şi în sezonul recent încheiat.  

Vizualizări: 1,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: