De ce se reziliază contractele la Pandurii

Pandurii rămâne cea mai iubită echipă din Gorj dar acest lucru pare că nu a fost aflat şi de conducerea clubului. Sau cel puţin aşa pare, pentru că se încearcă, prin rezilierea contractelor cu jucătorii şi antrenorii, desfinţarea echipei înainte ca instanţa să se pronunţe asupra viitorului clubului.

Măsura bizară de reziliere a contractelor staff-ului tehnic, jucătorilor şi staff-ului administrativ de la Pandurii, de către administratorul special trimis de la CEO, Daniela Şerban, a fost confirmată oficial, dacă putem spune aşa, de către de acum, fostul director sportiv Camilian Floroiu.

„Au fost transmise notificări de reziliere a contractelor, atât antrenorilor cât şi staff-ului administrativ. Din ce am discutat şi am înţeles de la doamna administrator Daniela Şerban, ar fi o problemă de ordin financiar, că nu ar mai putea să facă anumite plăţi, conform legii, sau ceva de genul acesta. Dar dânsa poate să explice foarte bine de ce au fost luate aceste decizii, nu vreau să îmi dau eu cu părerea”, a precizat marţi seară la Accent Tv directorul Camilian Floroiu, cel care anunţase cu câteva luni în urmă că urmează să se despartă de Pandurii în această vară: „Pandurii este şi va fi cea mai iubită echipă din Gorj. Eu am anunţat deja de mai mult timp că nu doream să mai continui contractul, decât în cazul unui proiect ferm, în care să nu mai fie situaţia care a fost în aceşti ultimi trei ani. Nu mă aşteptam să primesc o astfel de notificare dar în viaţă trebuie să te aştepţi la absolut orice. Chiar dacă urma să se ia această decizie, era mult mai simplu să mi se spună că nu mai doresc să continuăm şi reziliam contractul şi puneam pixul pe hârtie fără nici un fel de problemă”.

Rezilierea contractelor cu jucătorii, staff-ul tehnic şi cel administrativ a fost anunţată încă de marţi pe paginile oficiale ale suporterilor echipei Pandurii.

Galerie foto


Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: