Ultimul meci acasă din acest sezon pentru CSM Târgu Jiu

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu sunt pregătite de finalul sezonului din Seria B a Diviziei A. Miercuri seara jucătoarele formaţiei din Târgu Jiu întâlnesc Gloria Bistriţa II, într-un meci care contează pentru etapa a-25-a şi care este programat să înceapă la ora 17.00.

Cu promovarea deja rezolvată, jucătoarele lui Liviu Andrieş şi Andrei Enache mai au de rezolvat un obiectiv. Vor să încheie campionatul cu victorii pe linie, fiind neînvinse în acest sezon. Florenţa Ilie este convinsă că CSM Târgu Jiu îşi va îndeplini şi acest obiectiv.  „Este ultimul meci pe care îl jucăm acasă, şi e clar că ne dorim să terminăm acest sezon fără înfrângere și să facem un sezon perfect. Cât despre meciul cu Bistrița, vă asigurăm că vom intra pe teren la fel de motivate ca și în meciurile de până acum. Cred că va fi un meci tare, echipa din Bistrița are jucătoare de perspectivă, care sunt promovate și la prima echipă. În ceea ce ne priveşte pe noi, eu zic că am adunat câteva atuuri în acest sezon și aici vorbim în primul rând de omogenitatea grupului și de nucleul solid pe care le-am creat, în plus şi experiența acumulată, care sunt sigură că şi-a spus cuvântul în anumite momente cheie ale meciurilor”, a spus Florenţa Ilie pentru site-ul oficial al CSM.

Florenţa Ilie a venit la Târgu Jiu în acest sezon cu gândul de a pune umărul la promovarea echipei în Liga Florilor şi s-a integrat rapid, reuşind să contribuie din plin la realizarea acestei performanţe.

După confruntarea cu Gloria Bistriţa II, CSM Târgu Jiu va disputa meciul din ultima etapă, în deplasare, pe terenul echipei CSU Reşiţa. Partida este programată pentru vineri, 27 mai, cu începere de la ora 12.00.

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: