Câteva idei pentru redecorarea livingului tău, fără să cheltuiești o avere

Ai cheltuit deja bani mulți pentru mobila de living, dar încăperea principală a casei tale nu ți se pare chiar cea mai primitoare. Nu trebuie să îți bați capul, nu te va costa o nouă avere să faci schimbările necesare pentru a-i da un aer mai cald și mai primitor livingului tău. Există câteva trucuri care nu te vor costa mulți bani și care vor produce schimbări uluitoare.

 1. Combină o canapea în culori neutre cu perne în culori vii
 

Poți să dai un aer vesel și optimist livingului tău printr-o metodă foarte simplă. Alege o canapea în culori deschise sau neutre (neagră, albă, bej, maro...) și decoreaz-o ulterior cu perne, multe perne, colorate, cu motive florale, cu arabescuri sau modele geometrice. Asta îți va permite să diversifici tonurile camerei de fiecare dată când vei dori asta, fără a schimba mobila de living sau a schimba culoarea pereților.

 2. Atârnă tablouri, oglinzi și fotografii pe pereți
 

Dacă pereții livingului tău sunt goi, cel mai probabil vei sesiza o atmosferă plictisitoare, lipsită de viață, indiferent cât de mult ai investit în mobila de living. De aceea, schimbă această senzație cu câteva decorațiuni simple: oglinzi, obiecte de artă sau fotografii de familie de diverse mărimi. Dintr-o dată, vei observa o schimbare binevenită pentru starea ta de spirit.

 3. Ia-ți o măsuță de cafea pentru mijlocul livingului
 

Funcția măsuței de cafea vine chiar din numele ei, dar aceasta poate îndeplini mai multe roluri. Și nici nu e o adiție prea scumpă la mobila de living. Măsuța de cafea îi poate face pe invitați să se simtă mai confortabil la tine și te poate ajuta pe tine să depozitezi chestii pe ea sau să-ți folosească de suport pentru o gustare. Alege o măsuță de cafea cu sertare de depozitare, dacă ai un living redus ca dimensiuni. De asemenea, poți alege un model cu roți, ca să o poți muta când vrei și unde vrei, în funcție de necesități.

 4. Folosește lămpi, vaze și ghivece în living
 

Iluminarea corectă va scoate în evidență camera și mobila de living, dându-i un aer mai cald și special. În plus, are și un rol funcțional, pentru a-ți putea realiza activitățile, indiferent că e vorba de o seară de lectură sau de o reuniune de familie sau cu prietenii. Pentru a scoate și mai mult spațiul în evidență, poți folosi vaze mari, pictate în culori puternice sau ghivece și accesorii pe mesele din living.

Vizualizări: 1,830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: