Câți bani a primit Horațiu Mălăele pentru show-ul de la Revelion

Actorul gorjean Horațiu Mălăele nu are nevoie de prezentare, iar showurile sale sunt foarte scumpe pentru apariţii tv şi spectacole. Apariţia sa din noaptea de Anul Nou de la PROtevelion a fost plătită de gazde cu 1000 de euro pe minut.

Celebrul actor originar din Târgu Jiu a terminat anul 2021 în glorie, după ce a făcut un spectacol senzațional la PROtevelion, în primul an în care Revelionul prezentat de Dan Negru a fost depășit de către postul concurent.

Revelionul celor de la PRO TV s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, în Noaptea dintre Ani, o premieră în televiziunea din România. Protevelionul a depășit Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru la Antena 1, pentru prima dată în 22 de ani.

Dacă Dan Negru i-a avut ca invitați speciali pe maestrul Gheorghe Zamfir, Bianca Drăgușanu și Florin Piersic în cadrul emisiunii difuzate pe 31 decembrie, PROtevelionul l-a cooptat pe marele actor Horațiu Mălăele, pentru a întreține atmosfera. Rețeta celor din trustul PRO a fost de mare succes, întrucât audiențele au fost mai mari decât cele ale Antenei 1.

Horațiu Mălăele are un tarif pe care nu orice televiziune și-l permite, acesta fiind unul dintre motivele pentru care artistul nici nu-și face des apariția la TV. Pe scenă, actorul Horațiu Mălăele cere un tarif de 4000 de euro,  dar, de Revelion, marele actor ar fi cerut 1000 de euro pe minut, a informat Playtech. Asta înseamnă că cei de la PRO TV l-au plătit cu 6000 de euro pentru numărul său umoristic de 6 minute.

Momentul umoristic al lui Horațiu Mălăele a fost urmărit de milioane de români fiind conceput în stilul caracteristic al maestrului.

PRO TV a bătut toate celelalte televiziuni pentru prima dată în 22 de ani. Andra, Anna Lesko, Zdob și Zdub, Lora, Theo Rose și Vlăduța Lupău sau actori celebrii din serialul Vlad, au fost doar câteva dintre vedetele care au întreținut atmosfera de la PROtevelion.

Vizualizări: 4,531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: