Lionel Messi a aflat că are Covid la revenirea în Franţa

Lionel Messi a fost testat pozitiv cu Covid la revenirea în Franţa din vacanţă. Fanii celor de la PSG sunt triști pentru că din această cauză el urmează și să rateze câteva meciuri importante.

Fanii lui Lionel Messi au aflat de curând faptul că acesta a fost testat pozitiv cu coronavirus. Vedeta de la PSG a fost depistată cu COVID-19 chiar la venirea sa în Franța. PSG a comunicat în dimineața zilei de duminică faptul că 4 fotbaliști au fost infectați, printre ei numărându-se și Leo Messi.

Ceilalți trei sunt Juan Bernat, Sergio Rico și francezul Nathan Bitumazala. Francezii menționează că aceștia s-au izolat conform legii și nu au dificultăți de sănătate. Francezii de la PSG joacă în cursul zilei de luni împotriva celor de la Vannes, ulterior urmează meciul cu rivala din campionat 9 ianuarie. Partea bună este că starul argentinian se simte bine și respectă protocolul sanitar la fel ca ceilalți colegi.

“Actualizarea medicală din această duminică, 2 ianuarie, îi privește pe Leo Messi, Juan Bernat, Sergio Rico, Nathan Bitumazala și Neymar Jr. Cei 4 jucători care au fost testați pozitiv pentru Covid-19 sunt Leo Messi, Juan Bernat, Sergio Rico și Nathan Bitumazala. În prezent, aceștia se află în izolare și sunt supuși protocolului sanitar corespunzător. Neymar JR își va continua tratamentul în Brazilia până pe 9 ianuarie cu membri ai personalului medical și de performanță al Paris Saint-Germain. Revenirea lui la antrenament este încă de așteptat să fie în aproximativ 3 săptămâni”, se specifică în anunțul oficial al celor de la PSG.

Guvernul francez va introduce noi reguli de izolare începând de luni. Măsurile prevăd ca persoanele care sunt testate pozitiv și sunt vaccinate trebuie să se izoleze doar 7 zile în loc de 10.

Vizualizări: 656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: