Câți medici din Târgu Jiu s-au vaccinat

Spitalul din Târgu Jiu are 1.346 de salariați, dintre care s-au vaccinat până la sfârșitul lunii septembrie, cu schema completă, 760 de angajați.

“Pe categorii de personal avem următoarea situație: 151 de medici s-au vaccinat (avem un total de 207 medici angajați la SJU), 385 de asistenți medicali sunt vaccinați (total angajați 617), 85 infirmieri imunizați cu schema mai sus amintită (175 total angajați), 19 brancardieri angajați (35 angajați). Ca și procente avem 73% dintre medici, 62% dintre asistenți, 48% dintre infirmieri și 54% dintre brancardieri. 42% din personalul administrativ este vaccinat, iar alte categorii (paza,curățenie etc) 22%”, a comunicat purtătorul de cuvânt al spitalului, Mihaela Țicleanu.

42 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat luni, 11 octombrie 2021, în ziua în care a fost redeschis centrul de vaccinare din cadrul unității medicale. “Menționăm că la acest centru se pot vaccina doar persoanele angajate la SJU Târgu-Jiu. Potrivit coordonatorilor centrului, în prima zi s-au prezentat la vaccinarea cu cea de-a treia doză 11 medici, 19 asistenți medicali, trei infirmiere. De asemenea, au fost imunizate și alte categorii de personal (TESA, fochiști etc). Tot luni, la centru s-a prezentat și o asistentă medicală care s-a vaccinat cu prima doză”, a mai transmis sursa citată.

Centrul va fi deschis două zile pe săptămână, lunea și miercurea, în intervalul orar 08:00 – 15:00 și a fost amenajat la parterul clădirii SJU Târgu-Jiu de pe strada Progresului.

Medicii coordonatori ai centrului sunt Dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu-Jiu, și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog.

Vizualizări: 2,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: