Caută firmă să păzească hidrocentralele neterminate din Defileu

Hidroelectrica Târgu Jiu caută paznici pentru obiectivele pe care le are în județul Gorj. Este nevoie de oameni pentru a supraveghea investițiile din zona Cerna – Motru – Tismana, dar și din Defileul Jiului. Aici, chiar dacă nu este activitate și lucrările sunt încă blocate, societatea plătește paznici să supravegheze zona.

Compania are nevoie de firme de pază în toată țara. Pentru județul Gorj, Hidroelectrica are un buget estimat de peste trei milioane de lei. Contractul pentru serviciile de pază și protecție va fi semnat pe doi ani.  

Pentru a supraveghea obiectivele din Gorj, Hidroelectrica spune că are nevoie de nouă paznici: cinci posturi permanente și încă patru de rezervă. Potrivit anunțului postat pe platforma de licitații, pentru județul Gorj, societatea estimează un buget de 3,4 milioane de lei, fără TVA.

Potentialul hidroenergetic utilizat de Uzina Hidroelectrica Targu Jiu este valorificat prin intermediul a doua amenajari hidroenergetice: Amenajarea Cerna-Motru-Tismana si amenajarea râului Jiu pe sectorul Valea Sadului-Vădeni. Se adaugă și investițiile din Defileul Jiului, care nu au fost finalizate pentru că au fost blocate în instanță, în 2017. Autoritățile încă nu au găsit o soluție pentru reluarea lucrărilor care au costat deja circa 200 de milioane de euro. 

Vizualizări: 3,187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: