Fabrici din Turceni și Rovinari anunță zeci de angajări

Gorjenii aflați în căutarea unui loc de muncă se pot angaja la fabrica de cablaje din Rovinari, care anunță că face recrutări. Aceștia vor lucra, în primă fază, la fabrica din Brașov și, după trei luni, vor putea munci la Rovinari. Și la Turceni, viitoarea fabrică de cablaje a anunțat că face zeci de angajări. Se cer doar opt clase de la candidați.

Anunțul celor de la Autoliv Rovinari îi vizează, în special, pe gorjenii din zonele Mătăsari, Bolboși sau Dragotești. În primă fază, cei selectați vor fi angajați pentru fabrica de la Brașov, urmând ca, în trei luni, să fie transferați în Gorj, la fabrica din Rovinari.

„Vești bune anul are pentru aceia dintre dvs. care ne-ati contactat de-a lungul vremii din zona Mătăsari. Facem recrutare, pentru postul de operator producție, din câteva localități pentru fabrica noastră din Brașov. Vom angaja oameni care, pentru o perioadă de trei luni, vor lucra în Brașov, urmând apoi să se întoarcă acasă și să își continue activitatea la punctul de lucru din Rovinari. Abia după cele trei luni petrecute în delegație, aceștia vor avea transport spre Rovinari.  Iată localitățile vizate: Ohaba Jiu, Igirosu, Bolboși, Bălăcești, Trestioara, Corobăi, Dragotești, Mătăsari, Brădet, Strâmba Vulcan, Pieptani. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta în privat, la numerele de contact: 0790.007.768, 0739.837.420, 0721.258.052 sau direct la Centrul nostru de recrutare din Aleea Pietei, Rovinari.  Celelalte posturi deschise rămân valabile pentru rutele pe care le avem deja deschise”, au anunțat cei de la Autoliv.

Și la Turceni va fi deschisă o fabrică de cablaje. Acum este în pline recrutări. Mai are nevoie de zeci de muncitori necalificați. “SC Isotrad Cables SRL angajează 48 de muncitori necalificați în viitorul sediul din orașul Turceni, județul Gorj, pentru desfășurarea activității de asamblare și montare a cablajelor auto. Condiții minime: opt clase. CV-urile pot fi trimise pe: [email protected]. Informații, la telefonul: 0371.353.599”, a fost anunțul firmei.

Vizualizări: 17,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: