Caută să angajeze inspector la primărie

Primăria Comunei Ciuperceni organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea unui post corespunzător funcției publice de inspector, clasa I, gradul profesional principal, de la Compartimentul cadastru, topografie și agricultură, din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei.

Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții: să aibă studii universitare de licență absolvite cu diploma de licență sau echivalentă în domeniul fundamental- științe inginerești, ramura de știință- inginerie geologică, mine, petrol și gaze, domeniile de licență- inginerie geologică, inginerie geodezică, mine,petrol și gaze; să aibă vechime în specilaitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minimum 5 ani.

Dosarele se depun la sediul primăriei, până la data de 21 noimebrie 2022. Proba scrisă va avea loc pe data de 8 decembrie 2022, începând cu ora 10:30. Interviul se va desfășura în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Bibliografia și tematica sunt publicate pe site-ul oficial al primăriei.

Vizualizări: 1,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: