Salarii mărite, dar neplătite de câteva luni la o primărie din Gorj

Funcționarii unei primării din județul Gorj își primesc cu greu salarii din cauză că nu sunt bani. Se întâmplă la primăria din comuna Stejari, acolo unde angajații și-au primit salariile după două, luni pentru că unitatea administrativ teritorială a primit ceva fonduri la rectificarea bugetară.


Situația nu este însă rezolvată și recunoaște acest lucru și primarul care susține că nici pentru lunile următoare nu mai sunt bani pentru salarii. ”Am avut restanțe la plata salariilor de două luni și încă mai avem. Am primit ceva bani la rectificarea bugetară și am reușit să aducem plata salariilor la zi dar suntem descoperiți și pentru ultimele luni din acest an. Sperăm totuși că se va mai face vreo rectificare bugetară. Angajații au înțeles situația, suntem o familie și încercăm să ne gospodărim și să depășim acest impas financiar împreună”, a declarat Robert Păiuși.

Edilul are și o explicație pentru această situația în care a ajuns primăria.”Salariile s-au mărit și nu am de unde să le plătesc. Recunosc faptul că creșterile acestea sunt bine venite dar nu în acest context economic. Avem încasări slabe la primărie. Unii nu au din ce plătească, iar alții din rea voință. Nu pot să plătesc și facturi, să dau și salarii și să fac și investiții din 10 milioane de lei. Asta este realitatea. Sperăm să mai ceva bani până la sfârșitul anului”, a mai spus Robert Păiuși.

Vizualizări: 2,507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: