Căutat cu drone pe dealurile de lângă Târgu Jiu

Un gorjean cu probleme psihice, care se ascunde de familie, este căutat la această oră în zona dealurilor din Nordul municipiului Târgu Jiu.

Salvamontiștii gorjeni participă la căutări, inclusiv cu dronele pe care le au în dotare.

“Salvamontiștii au ridicat trei drone în aer, cu două se face căutare vizuală, inclusiv termală, și cu o dronă se face mapare și captare de fotograme care se analizează în centru. Căutarea este atipică, întrucât persoana căutată are probleme psihice și se ascunde de familie, de echipele de căutare și șansele de a fi observată vizual din aer sunt mici”, anunță Salvamont Gorj.

La căutări participă forțe de la mai multe instituții, sub coordonarea Poliției.

actualizare: Potrivit poliției, Aurelian Alin Curelea, de 42 de ani, din comuna Turcinești, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în zona împădurită din punctul Ivănişi, satul Rugi şi nu a mai revenit la locuință.

Semnalmente: înălţime 1.80 m, greutate aproximativă 90 kg, faţă ovală, ochi caprui, păr saten scurt.

La data plecării, persoana era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip blue jeans, rolling de culoare roşie, iar în picioare purta o pereche de pantofi cu pătrăţele pe talpă.

În cazul în care cunoașteți informații de interes operativ, care sa poată duce la identificarea persoanei în cauză, vă rugăm sa apelați numărul de urgență 112 sau să vă deplasați la cea mai apropiată unitate de poliție.

 actualizare: Bărbatul s-a întors acasă în cursul serii.

Galerie foto


Vizualizări: 7,605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: