Cauți mese și scaune pentru bucătăria ta? Iată care sunt cele mai căutate modele!

Indiferent de mărimea bucătăriei tale, zona în care servești masa alături de familie și musafiri este un loc absolut necesar în această încăpere. Astăzi se numește dining, un loc în care îți primești oaspeții la ocazii speciale sau în zile obișnuite, pentru a socializa și a te relaxa pe cinste. De aceea, locul în care servești masa trebuie să fie cât mai primitor și plăcut, mai ales că denotă o parte din personalitatea ta. Format din mese și scaune, mobilierul de dining este mai mult decât necesar, însă atunci când spațiul nu îți permite, te poți orienta să improvizezi un astfel de loc în bucătărie. Te întrebi ce mese și scaune să alegi din magazine? Iată care sunt cele mai căutate modele potrivit ultimelor tendințe!

Seturi cu formă ovală

Forma ovală se impune din ce în ce mai mult în design-ul interior, tocmai de aceea ai putea lua în calcul achiziționarea unor mese si scaune de acest tip în bucătărie. Nu doar că vor conferi un plus de eleganță încăperii, dar vor da acea notă de rafinament de care are nevoie orice spațiu pentru servit masa. Alege mese ovale din sticlă, dacă ești adepta stilului minimalist și completează decorul cu scaune tapițate, cu spătar oval, care să se remarce prin calitate și bun-gust. Pielea și catifeaua reprezintă cele mai bune alegeri dacă îți dorești un decor luxos și foarte atractiv din punct de vedere vizual.

Mai multă culoare

În prezent, tendințele de design interior în ceea ce privește sectorul de mese și scaune se bazează foarte mult pe culoare. Așadar, dacă vrei să adaugi o pată de culoare în zona de dining din bucătăria ta, caută modele de mese și scaune cât mai colorate, care să se încadreze perfect în decor. Mizează pe nuanțe calde de oranj și fucsia sau orientează-te către culori pregnante, precum verde mentă sau turcoaz. În privința stilului, caută mese și scaune cât mai practice, realizate din materiale de înaltă calitate, care să dureze în timp în fața uzurii.

Seturi din lemn alb

Stilul scandinav se impune de ceva vreme și pe piața de mobilier din țara noastră, așadar, dacă îți dorești ca spațiul în care servești masa să fie amenajat cât mai simplu și practic, alege mese și scaune din lemn alb. Astfel de seturi se potrivesc perfect în orice decor și nu deranjează vizual, ba mai mult au rolul de a oferi senzația de spațiu mai mare. Este adevărat că va trebui să acorzi mai multă atenție îngrijirii lor, însă vei observa că investiția în astfel de mese și scaune este extrem de profitabilă.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai căutate modele de mese și scaune de pe piață la ora actuală. Dacă ești o fire nonconformistă și îți dorești un decor original, poți apela la varianta de mix and match, astfel încât să combini mai multe stiluri. Fiecare membru al familiei poate avea scaunul său personalizat, în culorile și materialele pe care și le dorește. Pentru a satisface până și cele mai pretențioase gusturi, motorul de căutare FAVI.ro îți pune la dispoziție o varietate de mese și scaune de diferite modele, astfel încât să alegi ce e mai bun pentru casa ta.

Vizualizări: 1,662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: