Cauți să cumperi un laptop pentru copilul tău? Acestea sunt aspectele la care trebuie să fii atent

Copiii au nevoie de laptopuri pentru a-și face temele. Aceasta este o realitate. Iar ca părinți, cu cât acceptăm mai repede acest lucru, cu atât mai bine pentru toată lumea. Trebuie să înțelegem că copiii de astăzi sunt ceea ce se numește "nativi digitali". Acest lucru înseamnă că: de la naștere, au fost înconjurați de produse tehnologice digitale.

Acești copii de astăzi au nevoie de calculatoare pentru a studia, a-și face temele, a comunica cu profesorii, a-și încărca lucrările și așa mai departe. Un computer ar trebui să fie la fel de important pentru ei pentru a comunica cu profesorii lor, precum și pentru a-și dezvolta abilitățile în timpul liber.

În acest moment, se pune întrebarea, care sunt cele mai bune laptopuri ieftine pentru copii pentru a-și face temele? Asus Vivobook? Asus Zenbook? Lenovo? La fel cum ne dorim să le insuflăm celor mici bune obiceiuri de studiu, materiale și, în cazul de față, suportul necesar pentru a învăța și a se educa de la început, vine un moment în care trebuie să ne gândim la achiziționarea unui laptop pentru ei.

Pentru că această achiziție este mult mai importantă decât pare, deoarece acest calculator va fi probabil primul instrument "propriu" al copilului pentru a accesa universul digital și online, și de aceea este important să faceți o alegere bună.

Laptop pentru temele pentru acasă

După ce ați pregătit spațiul ideal de acasă pentru ca cei mici să-și facă temele cu calculatorul, ne vom uita la caracteristicile pe care trebuie să le aibă modelul ales. Atunci când căutăm un laptop pentru copii cu care să își facă temele și să învețe, trebuie să ținem cont de o serie de aspecte care ne vor spune dacă acesta este cu adevărat cel potrivit. Acestea ne vor ajuta să alegem între un Asus Vivobook și un Asus Zenbook, de exemplu.

Caracteristicile de bază ale unui laptop pentru copii

Durabilitate

Prima caracteristică pe care o vom evidenția este durabilitatea. Este mai probabil ca un copil să lovească computerul în timp ce îl transportă dintr-un loc în altul, să verse o băutură pe el etc. De aceea, vom căuta laptopuri rezistente și dure, care să reziste la "alergătura" unui copil cu tehnologia în mână. Pe lângă faptul că este o mașină fiabilă și durabilă, dimensiunea și greutatea intră, de asemenea, în joc. De aceea, cel mai frecvent se găsește un model care să se potrivească mărimii și, mai ales, greutății copiilor mici. Poți opta pentru Asus Zenbook sau Asus Vivobook, două modele excelente. Dar și Lenovo pot fi la fel de bune.

Preț

În ceea ce privește prețul, cumpărarea unui laptop pentru un copil este o investiție importantă, dar, în același timp, ceea ce căutăm este să nu cheltuim prea mulți bani. La urma urmei, nu vorbim despre un computer profesional cu care vom lucra pentru a câștiga bani sau despre un computer de jocuri, care necesită cea mai înaltă performanță. Puteți opta pentru modele mai ieftine, cum sunt Asus Vivobook, sau ceva mai scumpe, dacă aveți un copil atent și responsabil, cum este Asus Zenbook.

Controale parentale

Acordarea accesului copiilor la internet este un exercițiu de încredere, dar alegerea unui laptop cu un control parental bun vă permite să le oferiți copiilor instrumentele de care au nevoie pentru a studia fără a-i pune în pericol.

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, țineți cont de faptul că, dacă doriți să le oferiți copiilor un instrument bun pentru studiu și învățare, va trebui să căutați modele cu cel puțin 8 GB de memorie RAM. Este în regulă dacă are 4 GB, dar se recomandă 8 GB. De asemenea, țineți cont de faptul că copiii descarcă o mulțime de lucruri, activitatea de studiu în sine necesită adesea descărcarea de documente, fișiere, unele programe, etc. Așadar, ar trebui să căutăm un laptop care să aibă cel puțin 256 GB de stocare SSD, dar poate fi și 1TB de HDD.

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: